Lige Nu
Monstermix Martin Nørgaard & Ulrik Brinck
Home

Anmeldelse: Driftmoon- Invictus [Black Hole Recordings]

20 august 2018 Musik Anmeldelser


Tjekkiske Driftmoon, debuterede tilbage i 2016 med hans første album, og har siden da leveret utallige lækre og fantastiske udgivelser på mange store labels, og desuden optrådt med dj sets verden over til stor begejstring for sine fans og publikummer. Nu er han så klar med efterfølgeren til debut albummet, nemlig ’Invictus’Black Hole Recordings, der er et dobbelt album delt over 2 ’sektioner’, med 9 numre i/på hver.

’Invictus’ er dog ikke et ordinært album i ’almindelig’ forstand, da det ikke kun er musik du får, men samtidig en spændende og interessant fortælling undervejs, hvortil musikken og produktionerne undervejs akkompagnerer den fortælling og historie der fortælles.

På albummet har Driftmoon samarbejdet med navne som Eco, The Thrillseekers, Robert Nickson, Giuseppe Ottaviani, Julie Thompson, Ferry Tayle og Exis.

Albummet er delt op på 2 discs, med 9 numre på hver.

Disc 1 starter med ’The Message’ som er en prolog til den fortælling vi skal være lyttere og vidner til, inden albummet og fortællingen så rigtig går i gang med ’Homines Novi Classis’, der så efterfølges af ’They’ll Never Find Us’ sammen med Eco, som så følges op af ’What Remains Hidden’ sammen med The Thrillseekers, hvorefter vi så midtvejs får ’The One’ sammen med John Grand & By An Ion efterfulgt af ’Fire Which Burns Us All’ hvor Driftmoon så teamer sammen med Robert Nickson som duoen Astropshere. Afslutningsvis runder disc 1 af med RevelationsVihaan’s Theme, inden der fremføres ’Calling Of The Void’ med Merethe Solvedt og til sidst får vi så titel nummeret ’Invictus’ (Isha’s Theme).

På disc 2 åbnes der op med ’When Heroes Fall’ sammen med Eller, inden vi kan nyde smuk vokal og komposition med ’Beautiful Life’ med Julie Thompson på vokal. Dette efterfølges så hhv. af ’Avalon’ sammen med Hybrid Suite og ’Fvtr3’ sammen med Enzo, inden vi midtvejs rammes af de lækre lyde og chillede melodier på ’Chasing The Dawn’ sammen med Giuseppe Ottaviani samt ’Unforgettable’ sammen med Ferry Tayle. Afsluttende hele historien og albummet får vi så først ’Lost Sanctuary’ sammen med Enzo, inden vi igen kan nyde den smukke vokal fra Julie Thompson’Only You’ inden det rørende og bevægende ’Please Don’t Go’ giver os epilogen og afslutningen af ’Invictus’ albummet og historien, fortalt og fremført af Driftmoon, sammen med diverse musikalske kollegaer.

Konklusion: Selvom det måske kan lyde eller virke forvirrende at man både får musikalsk følge og selskab sammen med en fortælling, må jeg sige at netop fortællingen/historien og den musik der er valgt/lavet til hver enkelt del/kapitel, herpå lykkedes rigtigt flot og godt for Driftmoon. Du får nemlig ikke kun trance, som er den genre Driftmoon producerer inden for, du får også flotte, voluminøse og overdådige klassiske kompositioner, dybt følende og bevægende vokaler, og andre musikalske ’berøringer’, der tilsammen og helstøbt skaber et smukt og velkomponeret album. Rating: 4/5.

Køb/stream/download

Driftmoon – Invictus tracklist
Disc 1.
01. The Message [Prologue]
02. Homines Novi Classis
03. They’ll Never Find Us (with Eco)
04. What Remains Hidden (with The Thrillseekers)
05. The One (with John Grand & By An Ion)
06. Fire Which Burns Us All (with Robert Nickson as Astrosphere)
07. Revelations [Vihaan’s Theme]
08. Calling Of The Void (with Merethe Soltvedt)
09. Invictus [Isha’s Theme]

Disc 2.
01. When Heroes Fall (with Eller)
02. Beautiful Life (with Julie Thompson)
03. Avalon [Hybrid Suite]
04. FVTVR3 (with Enzo
05. Chasing The Dawn (with Giuseppe Ottaviani
06. Unforgettable (with Ferry Tayle)
07. Lost Language (with Exis)
08. Only You (with Julie Thompson)
09. Please Don’t Go [Epilogue]

facebook.com/driftmoonmusic
twitter.com/driftmoon_music
soundcloud.com/driftmoon
instagram.com/driftmoon

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 


, ,