Home
  • Home
  • Musik Anmeldelser
  • Anmdelse: In Search Of Sunrise 14 – mixet af Markus Schulz, Gabriel & Dresden og Andy Moor

Anmdelse: In Search Of Sunrise 14 – mixet af Markus Schulz, Gabriel & Dresden og Andy Moor

15 august 2018 Musik Anmeldelser


Efter ISOS 13,5 Amsterdam af Richard Durand og BT udkom tilbage i 2015, har der været stille omkring solopgangs søgningen, men nu er den tilbage, endelig!

Efter omkring 3 års ’ventetid’, har Black Hole Recordings fundet solopgangen frem igen fra musik skyggerne, og ’genopfrisket’ serie konceptet, og Markus Schulz, Gabriel & Dresden og Andy Moor står klar til at fortsætte den legendariske In Search Of Sunrise mix compilation serie her i 2018!

På første mix lader Markus Schulz solopgangen starte med de blide og lækre toner/akkorder fra hans og Jam El Mars’ Hymn Of The Replicant’, et nummer der smukt og perfekt sætter ISOS lyden og stemningen an på fornem vis. Derfra tages vi så på en virkelig flot og stemningsfuld/følelsesladet musik rejse fra og af Schulz, der guider os igennem flotte og lækre numre som bl.a. omfatter ’After Earth’ fra Ben Böhmer, ’Cold Feet’ fra Above & Beyond featuring Justine Suissa, ’Something About You’ fra Schulz selv under hans Dakota alias sammen med Arkham Knights samt ’The Light In You’ fra Anske.

Henover midtersektionen tilføjer han så kun yderligere lækkerier i form af Solarstones ’Midsummer Nights’ der efterfølges af The Thrillseekers presents Hydra med ’Affinity 2018’, der så igen efterfølges på fornem vis af Ferry Corsten og Paul Oakenfold med ’A Slice Of Heaven’, inden vi bliver ’Safe From Harm’ med Markus Schulz og Emma Hewitt på vokal, ganske enkelt bare smukt og vævende mix og sammensætning indtil nu må jeg sige!

Tagende mixet og solopgangen/strålerne helt frem og op i atmosfæren smider han så hans egen ’Perception’ featuring Justine Suissa, her i et helt nyt Johan Gielen remix, der får følgeskab af først Arkham Knights på ’Into The Fire’ inden vi får mere klassiker, nemlig Moogwai- Viola i et Elevation remix, inden Schulz rammer zenit perfekt og afsluttende med hans og Adina Butars ’Breathe Me To Life’. Smukt og solskinnende hele vejen synes jeg.

Næste mix i ISOS 14 pakken kommer så fra den amerikanske duo Gabriel & Dresden, der om nogen er at par herrer der igennem årene har sat deres solide fodaftryk på musik scenen med en lang række af geniale og flotte udgivelser, remixes etc. De starter også virkelig lækkert og flot ud på deres mix, med de bevægende og pulserende rytmer og noter på ’Submersion’ fra Naden, inden vi glider flot videre til Eelke Kleijns ’Home’, og ellers så bare derfra og derudaf bevæger os af sted på nogle virkelig lækre pulserende/vibrerende og flotte numre og lydtapeter, sat virkelig flot og lækkert sammen af G&D. Man kan ikke andet end bare læne sig tilbage og lukke øjnene og lade sig indfange og betage af f.eks. ’Space Dust’ fra Estiva, ’Night Walks’ fra Diry South’, ’Pause’ fra MR.MNT, G&D Re-Rub af ’If It All Drops’ fra Dirty South featuring ANIMA!, og igen på også ’Is It Love’ (1001) fra Above & Beyond, også serveret i et lækkert G&D remix. På lækker vis runder de deres mix solidt af med ’Over Oceans’ featuring Josh Gabriel i deres eget Club Mix, inden vi så rykkes og rives rundt af Cosmic Gates remix af titel nummeret fra deres seneste album, nemlig ’Only Road’ featuring Sub Teal. Sådan! Fed og lækker afslutning igen, og de 2 herrer viser virkelig med dette mix hvorfor de er så geniale inden for både kompostion/producering samt kompilering af dj sets/mixes.

På sidste part af ISOS 14, er det så engelske Andy Moor der har taget kontrol og styring af mixet. Med lækre, varme og pulserende progressive/trance rytmer, lader han endnu et solopgangsmix starte lækkert og flot ud, her med Aly & Fila vs. Scott Bond & Charlie Walker på ’Shadow’, i det lækre Paul Thomas remix. Det fortsætter så elegant og lækkert, og trancet, videre med en fed ’Soundwalker’ fra Clameres, der så før følgeskab af Peter Steele der giver os et lækkert musikalsk ’Zen’, hvorefter vi mødes af det lækre remix fra Stoneface & Terminal pres. Gundamea nummeret ’In These Arms’ fra The Thrillseekers.  I midterkernen af Andys mix fanger han tingene endnu mere tydeligt og solskinnede fast med ’Amberfall’ fra Ariscan, ’Vermillion’ fra Airbase samt hans egen ’The Real You’ featuring Becky Jean Williams på vokal, der igen solidt efterfølges af ’Living The Dream’ fra Digital Energy og dernæst ’Beacon’ fra Mike Saint-Jules.

Afslutningsvis krydrer han det så op med ’Reflection’ fra ham selv og Alex Ryan, inden vi kan nyde ’Proteus’ fra Neptune Project, her i et remix fra The Thrillseekers, der følges op med mere Neptune Project, nemlig ’Bioluminescence’, inden Neil Bamford siger at ’They Are Here’, hvorefter vi til sidst rammes af ’Supernal’ fra Supernal. Energisk, medrivende og stemningsfuld afslutning herpå, og et solidt opbygget mix fra Andy Moor.

Hold nu fast, jeg skal love for at den kære ISOS serie er tilbage med fuld kraft og effekt! Dette her er 3 virkellig solide, geniale og smukt opbyggede/sammensatte mixes, med hver sit eget unikke præg, ’sprog, og musik fortælling fra start til slut. Du bør ikke snyde dig selv for at købe/hente denne compilation, velkommen tilbage ISOS, vi har savnet dig!

Stream/download/køb

Label: Songbird/Black Hole Recordings

‘In Search of Sunrise 14’ Tracklist

Mix 1 – Markus Schulz

01. Markus Schulz & Jam El Mar – Hymn of the Replicant
02. Ben Böhmer – After Earth
03. Pavel Khvaleev – Rainbow
04. Above & Beyond featuring Justine Suissa – Cold Feet
05. Dylhen – Illuminate
06. Markus Schulz presents Dakota vs. Arkham Knights – Something About You
07. Dave Neven presents Ocata – Travelling
08. Anske – The Light In You
09. Hazem Beltagui – You Before Me
10. Solarstone – Midsummer Nights
11. The Thrillseekers presents Hydra – Affinity 2018
12. Ferry Corsten & Paul Oakenfold – A Slice Of Heaven
13. Markus Schulz & Emma Hewitt – Safe From Harm (Markus Schulz In Bloom Mix)
14. Dennis Sheperd & Bjorn Akesson – Memoria
15. Markus Schulz featuring Justine Suissa – Perception (Johan Gielen Remix)
16. Arkham Knights – Into the Fire
17. Moogwai – Viola (Elevation Remix)
18. Markus Schulz & Adina Butar – Breathe Me to Life

Mix 2 – Gabriel & Dresden

01. Naden – Submersion
02. Eelke Kleijn – Home
03. Lucas Rossi – A Part of Myself
04. Cioz featuring Collopio – Fury
05. Estiva – Space Dust
06. Gabriel & Dresden featuring Jan Burton – Underwater (Tinlicker Remix)
07. Dirty South – Night Walks
08. MR.MNT – Pause
09. Dirty South featuring ANIMA! – If It All Stops (Gabriel & Dresden Re-Rub)
10. ADNT – From Now On (Max Cue Remix)
11. Above & Beyond – Is It Love? (1001) (Gabriel & Dresden Remix)
12. Clint Stewart – Breathe (Timmo Rework)
13. Gabriel & Dresden featuring Josh Gabriel – Over Oceans (Gabriel & Dresden Club Mix)
14. Gabriel & Dresden featuring Sub Teal – Only Road (Cosmic Gate Remix)

Mix 3 – Andy Moor

01. Aly & Fila vs Scott Bond & Charlie Walker – Shadow (Paul Thomas Remix)
02. Clameres – Soundwalker
03. Peter Steele – Zen
04. The Thrillseekers – In These Arms (Stoneface & Terminal pres. Gundamea Remix)
05. Lange & Sarah Howells – Out Of The Sky (Omnia Remix)
06. Ariscan – Amberfall
07. Airbase – Vermillion
08. Andy Moor featuring Becky Jean Williams – The Real You
09. Digital Energy – Living the Dream
10. Mike Saint-Jules – Beacon
11. Andy Moor & Alex Ryan – Reflection
12. Neptune Project – Proteus (The Thrillseekers Remix)
13. Neptune Project – Bioluminescence
14. Neil Bamford – They Are There
15. Supernal – Supernal

 

markusschulz.com
gabrielanddresden.com
andymoor.com

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 

 

 


, , , , , , , , , , , , ,