Home
  • Home
  • Musik Nyheder
  • In Search Of Sunrise 14 – mixet af Markus Schulz, Gabriel & Dresden og Andy Moor

In Search Of Sunrise 14 – mixet af Markus Schulz, Gabriel & Dresden og Andy Moor

19 juli 2018 Musik Nyheder


Okay ja, du har en sådan udemærket sommer, tingene er fine. Vejret spiller selvfølgelig sit eget spil, din ferie nærmer sig, og du har et par festival billetter klar. Der er dog et eller andet ved sommeren der ikke er helt som det skal være, men du kan ikke finde ud hvad det er.. men svaret kommer her, det er ’In Search Of Sunrise’. Ja, startskuddet til den varme sæson på året, sommerens kategoriske ’go’ moment har selv været ’missing in action’ i et par år, og tingene har praktisk talt ikke været det samme siden da.

Men, nu kan eftersøgningen heldigvis indstilles, ’the Big Kahuna’ af alle trance compilations (den som MIXMAG har hyldet med ordene ’the greatest trance series of them all’) er på comeback sporet. Og den har fået noget af en ombygning!

Følgende på mix fundamentet fra Tiësto og Richard Durands udgaver, har seriens pladeselskab Black Hole Recordings genstartet dets ’systemer’ og reorganiseret ISOS DJ dynamikken. De har sikret sig tre spindere, hvis legitimationsoplysninger indenfor solopgangs soundtracking er udenfor spørgsmål. Markus Schulz, Gabriel & Dresden og Andy Moor har alle sammen taget ISOS mix kappen på sig, og har hver især taget af sted på hver deres strejftog efter solstråler og solopgang. Kumulativt har dette resulteret i et album der trækker musik af sig fra mange forskellige strenge – Above & Beyond, Dakota, Cosmic Gate, Solarstone, Ferry Corsten, Paul Oakenfold og Aly & Fila iblandt dem. Naturligvis er alt dette assimileret ind i masser af de tre mixeres egne studie kreationer (ofte eksklusivt) for at levere dig et ulasteligt, break-o’dawn, sommer sammenfattende soundtrack.

Vi er mange der har været der, og flere gange endda. Det helt specielle øjeblik, hvor skyerne over festen du er ved lyses op, og DJ’en fanger både tematisk og termisk øjeblikket og dig ved at have både elementerne omkring sig og musikken i perfekt synkronisering. Der er få følelser til at dette øjeblik og indkapsle det, og den alkymi har i alle årene været den uendelige søgen af ’In Search Of Sunrise’.

 

Første person til at markere sin ISOS tonehøjde, er en sand genrepolymat, for hvem der ikke er nogen trance disciplin, han ikke mestrer. Markus Schulz begynder hans ISOS færd med den lækre, bløde og varme ’Hymn Of The Replicant’ – en eksklusiv overture der er blevet født efter nylige studie sessioner sammen med Jam El Mar. Derfra cruiser han os smukt videre ind i Above & Beyond & Justine Suissas ’Cold Feet’, og løfter os yderligere med ’Something About You’ (under hans Dakota alias sammen med Arkham Knights), inden han så lækkert og flot markerer hans mix median gennem Solarstones ’hyldest’ flydende track ’Midsummer Nights’. Rejsende videre frem, hypnotiserer han os musikalsk yderligere med et nærmest ISOS ’mantra’ track, nemlig ’A Slice Of Heaven’ fra Ferry Corsten og Paul Oakenfold, inden han så serverer nye perspektiver for os i form af Johan Gielens remix af klassikeren ’Perception’ fra Schulz selv sammen med Justine Suissa samt Elevation remixet af en anden klassiker, nemlig Moogwais ’Viola’.

Ligesom ISOS selv, har Gabriel & Dresden gjort deres del på det seneste i form af en musikalsk ’rematerialisering’, og bl.a. udgivet deres andet album, med stor succes og god kritik. Og Josh og Dave giver os med deres mix en smuk overgang fra mørke til lys, igennem f.eks. Nadens episke ’Submersion’, de æteriske ’vokaler’ af Eelke Kleijns ’Home’, elegisk elegance på Luca Rossis ’A Part Of Myself’ og Estivas klangfulde ’Space Dust’. Betegnende et smukt dagsbrud, brillerer duoen med en sekvens af deres eget materiale. Du får bl.a. G&D reworket af Dirty Souths jagende ’If It All Stops’ samt deres remix Above & Beyonds ’Is It Love?’ (1001), der giver os det musikalske forord til den seneste G&D single ‘Over Oceans’, du herpå får i club mixet, inden de slutter af med den exceptionelt lækre Cosmic Gate revision af deres ’Only Road’ featuring Sub Teal.

Den sidste mix debutant (for 2018 udgaven af ISOS), er Andy Moor, der begynder sin ISOS søgen ekspedition med Paul Thomas’ ’chillede’ remix af Aly & Fila vs. Scott Bond & Charlie Walkers ’Shadow’, der igen perfekt sætter isos stemningen an fra start! Han fortsætter så solidt sin mix progression med Stoneface & Terminal remixet af ’In These Arms’ fra The Thrillseekers samt Ominas sol kanaliserende rework af Lange & Sarah Howells klassikeren ’Out Of The Sky’. Kontrasterende disse remixede lækkerier, tilføjer han så ydermere det overdådige Airbase nummer ’Vermillion’, den symfoniske sag ’Beacon’ fra Mike Saint-Jules samt hans eget ’The Real You’, sammen med Becky Jean Williams, indtil ISOS systemet og mixet. Og tagende denne solopgang til dets ultimative zenith, tilføjer han så lige yderligere ’Proteus’ og ’Bioluminescence’ fra Neptune Project, inden vi når helt til perfektionen med først Neil Bamford’They Are Here’ og til sidst det ’Broken Wings’ inspirerede nummer ’Supernal’ fra Supernal.

ISOS:14 er ikke dj’s der leverer deres ’tag’ eller ’fortolkninger’ på den oprindelige/originalt ’modelleret-af-Tiësto’ i sin tid. Dette er den ægte vare – en helhjertet indsats, fremvisning og forbindelse, direkte til dens oprindelige vision.

ISOS 14 er ude nu!

Stream/download/køb

‘In Search of Sunrise 14’ Tracklist:

Mix 1 – Markus Schulz

01. Markus Schulz & Jam El Mar – Hymn of the Replicant
02. Ben Böhmer – After Earth
03. Pavel Khvaleev – Rainbow
04. Above & Beyond featuring Justine Suissa – Cold Feet
05. Dylhen – Illuminate
06. Markus Schulz presents Dakota vs. Arkham Knights – Something About You
07. Dave Neven presents Ocata – Travelling
08. Anske – The Light In You
09. Hazem Beltagui – You Before Me
10. Solarstone – Midsummer Nights
11. The Thrillseekers presents Hydra – Affinity 2018
12. Ferry Corsten & Paul Oakenfold – A Slice Of Heaven
13. Markus Schulz & Emma Hewitt – Safe From Harm (Markus Schulz In Bloom Mix)
14. Dennis Sheperd & Bjorn Akesson – Memoria
15. Markus Schulz featuring Justine Suissa – Perception (Johan Gielen Remix)
16. Arkham Knights – Into the Fire
17. Moogwai – Viola (Elevation Remix)
18. Markus Schulz & Adina Butar – Breathe Me to Life

Mix 2 – Gabriel & Dresden

01. Naden – Submersion
02. Eelke Kleijn – Home
03. Lucas Rossi – A Part of Myself
04. Cioz featuring Collopio – Fury
05. Estiva – Space Dust
06. Gabriel & Dresden featuring Jan Burton – Underwater (Tinlicker Remix)
07. Dirty South – Night Walks
08. MR.MNT – Pause
09. Dirty South featuring ANIMA! – If It All Stops (Gabriel & Dresden Re-Rub)
10. ADNT – From Now On (Max Cue Remix)
11. Above & Beyond – Is It Love? (1001) (Gabriel & Dresden Remix)
12. Clint Stewart – Breathe (Timmo Rework)
13. Gabriel & Dresden featuring Josh Gabriel – Over Oceans (Gabriel & Dresden Club Mix)
14. Gabriel & Dresden featuring Sub Teal – Only Road (Cosmic Gate Remix)

 

Mix 3 – Andy Moor

01. Aly & Fila vs Scott Bond & Charlie Walker – Shadow (Paul Thomas Remix)
02. Clameres – Soundwalker
03. Peter Steele – Zen
04. The Thrillseekers – In These Arms (Stoneface & Terminal pres. Gundamea Remix)
05. Lange & Sarah Howells – Out Of The Sky (Omnia Remix)
06. Ariscan – Amberfall
07. Airbase – Vermillion
08. Andy Moor featuring Becky Jean Williams – The Real You
09. Digital Energy – Living the Dream
10. Mike Saint-Jules – Beacon
11. Andy Moor & Alex Ryan – Reflection
12. Neptune Project – Proteus (The Thrillseekers Remix)
13. Neptune Project – Bioluminescence
14. Neil Bamford – They Are There
15. Supernal – Supernal

markusschulz.com
gabrielanddresden.com
andymoor.com

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 

 


, , , , , , , , ,