Home

John 00 Fleming er klar med J00F Editions Volume 4!

5 april 2018 Musik Nyheder


For at man virkelig kan skubbe til ’grænserne’, dikterer ’logikken’ at man først skal få bundet sin respektive regelbog sammen.

Og i forbindelse med undfangelsen af hans J00F Editions serie, er det netop hvad John 00 Fleming har gjort med mix compilationens rubrik. Han forestillede sig en højere, mere reflekterende kalden for mediet, tagende det ud over at det blot er en dj’s ’calling card’. Og netop ‘Editions 4’ giver dig konventions sprængende mere end 4 timers 1-for-1 real-time afspejling af en XL 00 Fleming oplevelse på alle måder og forestillinger.

Men dette er egentlig også mere end 4 år gammel historie. I de intervenerende år, er ’J00F Editions’ blevet John’s etablerede ’norm’- den eneste måde hvorpå han eksekverer hans compilation forretning. Og nu er 4 udgave i denne ekstravagante serie så kommet.

Den øgede/højere mixcompilation orden kalder naturligvis for stadigt mere krævende foranstaltninger, og i ’J00F Editions 4’ samling, har John endnu en gang, med hans solide sans for musik, været uvældet i den kollative forfølgelse. I sit musikalske korstog og søgen efter audio specialiteter til denne udgave, er der ikke én studie sten der ikke er blevet vendt og undersøgt – en ekspedition der har taget ham fra dør til dør hos producenter der rangerer fra legender til helt nye ’neophyte’ navne.

Over de 276 minutter finder du materiale fra en lækker palette af Who’s Who navne inden for prog-trance. Max Graham, L.S.G., Quivver, Union Jack, Airwave, Orkidea, The Digital Blonde, Moshic – du nævner dem, de er repræsenteret. Ligeligt er der også masser af audio fra det 21. århundredes ’klasse’- Jerome Isma-Ae & Alastor, Guy J, Stan Kolev, Tim Penner, Basil O’Glue, Rick Pier O’Neil, Paul Thomas, Facade, klarer alle sammen ’V4’s skæring. For hvert genkendeligt navn dog, er der også et track fra en producer som John ser en væsentlig/lovende fremtid i og for. J00F Recordings’ ankomster som Alex Morelli, The Stupid Experts, Roby M Rage samt Robert Elster, er alle navne der markerer sig flot her på. Og, naturligvis, føder ’the deep floor’ erobrer selv mixet også, hvor vi ser John inkludere nyt J00F materiale som ’Planet X’, ’Protected By Karma’ samt hans seneste single ’We Close Doors’.

I starten, er ’Editions 4’ stil låst ind på de mere kølige veje, æterisk gennemblødt og mere celestielt esoterisk. Ingen krampagtige tag eller chok bølger er der her, bare en solid følelse/sans for konstant og flot fastholdenhed/interesse, og musikalsk kontrastfyldt flow. Et spændende trip, der ikke ser ud ad… men op ad. Og mens det langsomt og smukt pulserer og skrider af sted – perfekt matchet med lyde/numre, og gradvist også bliver hårdere, og mere imponerende og kraftigt, øges dets tempo umærkeligt men samtidigt markant. Galaktisk i sin følelse, størrelse og tone, og stykke for omhyggeligt stykke, bygges endnu et klassisk mix her af John 00 Fleming.

Om at levere sin fjerde J00F Editions, føler John 00 Fleming at det er: “the most exciting of times” for ankomsten af albummet. “Our sound is finally back where I dreamt it would beAnd it only took 14 years he deadpans. That corner’s been turned and it’s become a force again. Year on year since they began, he continues, I see the ‘JOOF Editions’ releases as the ones that most clearly and authentically document that upswing”.

Vær ikke i tvivl, udtalte ’opsving’ sker ikke, men det er resultatet af en et samordnet skub fra John og andre. Tagende en af trance genrens (eller endda dance genrens) mest iboende undergrunds stilarter til arenaer som A State Of Trance og Dreamstate, er noget der nok nærmest ville have været usandsynligt for bare fire år siden. Frisk fra selv at have spillet, og selv sammensat line-uppet, til A State Of Trance eventets første progressive scenen nogensinde i februar måned, udtaler han : “these things take time to resolve”. That’s healthy though, and naturally all the more satisfying for the time it took. The style, or indeed set of sub-styles, he considers are not ones you can pin words like ‘overt’, ‘instant’ or ‘obvious’ to. Paradoxically that’s one of its main appeals”.

John er ikke i tvivl om hvor de nyere målgrupper er for den stil som ’J00F Editions 4’ karakteriserer. “Both ends”, udtaler han. “In essence, our music is the only viable bridge between the trance genre as a whole and a swathe of other electronic music areas. By the same token, the opposite end of Trance had to run out of evolutionary road before the shift to progressive could happen. It had to reach a point where it couldn’t get any harder, or more uplifting, mainstream, extreme, etc. That cycle’s resolved now. Its race has been run. And that’s why we’re here”.

Om at færdiggøre og sammensætte ‘J00F Editons 4’, er han også helt sikker på hvor musikken på fremtidige ‘Editions’ bl.a. vil blive hentet. It won’t be coming from trance. Our intake will be from the progressive and techno areas

Køb: http://www.beatport.com/release/joof-editions-vol-4/2217333

Tracklist: JOOF Editions Volume 4 Mixed By John 00 Fleming

1. John 00 Fleming & The Digital Blonde – Amanitas
2. Moshic – Mol-Do-Va
3. Dmitry Molosh – The Fall (Framewerk Remix)
4. The Stupid Experts – Night And Day
5. Matteo Bruscagin & Visnadi – Drps Classic (Guy J Remix)
6. Fausto Fanizza & Thomas Schwartz Feat. Piper Davis – Midnight (Extended Mix)
7. Stan Kolev & Matan Caps – Revive
8. Yunta – Narguile (Subandrio Remix)
9. Golan Zocher, Kamilo Sanclemente – La Luna
10. Alex Morelli -Sleeply Nation
11. Tim Penner – Goodbye (Jeremy Rowlett Remix)
12. LSG – Netherworld – (Rise And Fall Remix)
13. Max Graham – Moonchild (Tim Penner Remix)
14. Basil O Glue – Everyone Has A Story
15. Quivver – The Rat
16. Mark EG Vs Nico Kohler – Underworld (Kreisel Remix)
17. Rick Pier O Neil – Throaty
18. Dezza – Escapist
19. Paul Thomas – Alpha Papa (Extended Mix)
20. Union Jack – Cactus – (Airwave’s Dark And Long Remix)
21. Jerome Isma-Ae & Alastor – Kubrick
22. Lio Q – A Non Domino (RPO Remix)
23. Orkidea – Nana (Jerome Isma-Ae Remix)
24. John 00 Fleming – We Close Doors
25. Optimuss – Saturn
26. Paul Anthonee, Haze-M, Inner Rebels – The Love Is Over Feat. Haptic
27. Kalden Bess – UNDFND Kontrol
28. Artbat – Wall
29. Tom Hades ,Irregular Synth – Witches (Stigmata Remix)
30. Royal Wolf – Crveni Djavoli (Roby M Rage Remix)
31. John 00 Fleming & Roby M Rage – The Devils Gates Of Heaven
32.Basil O’Glue – The Mars Project
33.Aquya – Subsystem (You Are My Salvation Remix)
34. Airwave – Dancing Desperado
35. Facade – October
36. Blue Alphabet – Cybertrance (Airwave’s Cyberbreaks)
37. John 00 Fleming -Planet X
38.Robert Elster – Straight To Base
39. Allaby & Bedders – Hollywood
40. Visua – The Time Has Come
41. Visua – Dream On
42. The Digital Blonde- Argo
43. John 00 Fleming – Protected By Karma
44. E-Clip Vs Micky Noise – The One
45. Tim Bourne – Akasha
46. Tim Penner – The Guardian

john00fleming.com
facebook.com/john00fleming
twitter.com/john00fleming 
soundcloud.com/john00fleming 
joof.co.uk 
 

 

 


, , , , , ,