Home

Ude nu! Subculture mixet af John O’Callaghan og Cold Blue

28 februar 2018 Musik Nyheder


Hvornår er et artist album ikke helt et artist album? Og hvornår, for den sags skyld, er en mix compilation overhovedet ikke en ’straight-forward’ mix compilation? Tja, for en gangs skyld, når Subculture laver dem!

For deres nye album udgivelse her, har de rullet de centrale elementer fra begge medier sammen og indtil en overbevisende, meningsfyldt og eftertrykkeligt navngivet ’Subculture’.

Fremhævende to af de forskellige ’toner’ som Subculture rangerer inden for, er albummet på solid vis styret af hhv. hovedmanden bag Subculture, John O’Callaghan, samt en af, i Subcultures øjne, trance scenens største succeser i 2017, Cold Blue. De har begge to brugt denne lejlighed til at putte en masse af deres eget produktionsmateriale på frontlinjen for hver deres mixes. Så ofte en grundsten i deres sets, henover de i alt 29 tracks, er ikke mindre end 19 af dem taget fra de 2 herrers produktions studier. Derved tilbyder og viser/giver det her dig ikke kun den mest autentiske repræsentation af deres sets, men også som den producer de er i deres egen ret.

Og fyldende ind med yderligere Subculture skygger, fra deres signifikant brede musik palette, finder du musik fra mange andre kadrer. Giuseppe Ottaviani, Temple One og Craig Conelly er blot nogle af de subkulturister hvis værk er signifikant repræsenteret. Yderligere finder du også musik fra andre solidt afstemte trance operatører som David Forbes, Sied van Riel, Liam Wilson og Alex Di Stefano i blandt dem.

Første mand ved pulten/mixet er Subculture ’kingpin’ ham selv, O’Callaghan. I primetime humør fra de første beats, fører JOC os ind i tykkelsen af det hele indhyllet i hans eget materiale. Inkluderet i blandt dette er hans kommende single ’Choice of the Angels’, album premiere nummeret ’Permutations’ samt Giuseppe Ottavianis frisk pressede remix af klassikeren ’Out Of Nowhere’. Temple One er et navn der har skabt bemærkelsesværdigt røre på Subculture over de seneste 12 måneder, og reflekterende det på skarpeste vis og fokus, indarbejder John tracksene ’Encounter’, ’Sun After Rain’ og ’Reaching For A Dream’ i hans mix. To af Craig Conellys produktioner rammer os i rækkefølge midtvejs med ’A Reality’ og hans seneste ’Lost Without You’. Sied van Riel og Giuseppe Ottaviani kanter mixet yderligere op i mod de røde felter respektivt, med hhv. ’Hold Me Close’ og ’Till The Sunrise’. Og det er så Johns egen produktionshænder der dealer med mixets episke finale. I musikalsk konvoj får du hans nye single ’Next Stop Muddy Waters’, hans bygget-til-dette-album-tema ’Requiem For An Angel’ samt ’Our Destiny’, med vokal af danske Stine Grove, der kollektivt bringer hans mix frem til dets musikmæssige zenith.

Så, hvis nu alt dette ikke er helt, helt nok af koncentreret artist dosis for dig, så skal du bare vente og se hvad Tobias Schuh (aka. Cold Blue) har i pakken til dig. Siden hans debut for et årti siden, har Cold Blue nydt mere og mere succes fra år til år, og dem som stadig venter på et decideret debut album, kan her tage plads og lytte på hvad manden fra Mainz har arrangeret og sat op til os, i en form for ’album’. Han binder intet mindre end 14 af hans tracks og remixes sammen og mixer det sammen ind til et smukt arrangeret og spændende struktureret musikalsk dyk ind og ned i ’the Cold Blue’. I blandt dem er de seneste singler ’Speed Of Life’, ’The Clash’, ’Once In Time’ og ’On The Outside’, såvel som det seneste hit ’Learning To Live’. Der er desuden så også en flåde af hans seneste remixes, og derigennem ekspanderer han sin mix/musik rækkevidde herpå yderligere med remixes for Lowland, Alex Di Stefano, David Forbes og andre. Premiere materiale finder du også herpå, i form af eksklusive ting som ’Before We Leave’, ’The Wave’, ’A New Spirit’ og ’Daylights’.

Fuldblods trance toner fra både etablerede navne og nyligt ’uddannede’, uanset hvad er dette album et du ikke skal lade gå forbi dig!

Ude nu.

Køb/stream/download/lyt
Tracklist: Subculture – Mixed by John O’Callaghan & Cold Blue

Mix 1 – John O’Callaghan
01. John O’Callaghan – Permutations (Intro Mix)
02. Liam Wilson – Always With Me
03. Temple One featuring Deidre McLaughlin – Reaching for A Dream
04. John O’Callaghan – Choice of the Angels
05. John O’Callaghan featuring Josie – Out Of Nowhere (Giuseppe Ottaviani Remix)
06. Temple One – Encounter
07. Activa – Meridian
08. Craig Connelly featuring Kate Miles – Lost Without You
09. Craig Connelly – A Reality
10. Temple One – Sun After Rain
11. Sied van Riel featuring Natalie Gioia – Hold Me Close
12. Giuseppe Ottaviani – Till The Sunrise
13. John O’Callaghan – Next Stop Muddy Waters
14. John O’Callaghan & Stine Grove – Our Destiny
15. John O’Callaghan – Requiem For An Angel

Mix 2 – Cold Blue
01. Cold Blue – Before We Leave (Intro Mix)
02. Cold Blue – The Wave
03. Lowland – We’ve Been Here Before (Cold Blue Remix)
04. Cold Blue – A New Spirit
05. Cold Blue – Speed Of Life x
06. Cold Blue – Daylights
07. Cold Blue – Learning To Live x
08. Cold Blue – The Clash x
09. Cold Blue – On The Outside (Original Mix) x
10. Jeff Rona – Like Water (Cold Blue Remix)
11. Cold Blue – Before We Leave
12. Alex Di Stefano – Never Back Down (Cold Blue Remix)
13. David Forbes featuring Emma Gillespie – Shadows (Cold Blue Remix)
14. Cold Blue – Once In Time (Original Mix)

facebook.com/johnocallghan
facebook.com/coldbluemusic

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 


, , , , , , ,