Home
  • Home
  • Musik Nyheder
  • DAMAGED PRESENTS CHARGED – MIXED BY JORDAN SUCKLEY & COMING SOON!!!

DAMAGED PRESENTS CHARGED – MIXED BY JORDAN SUCKLEY & COMING SOON!!!

13 februar 2018 Musik Nyheder


Klokken 04:45, ved du hvor dine børn er/hvad de laver? Vores gæt er, at de er ved at blive ’Damaged On Dance Floors’ præsideret og styret for fuld udblæsning af Jordan Suckley!

Når de progressive gravitationer er blevet loddet, melodierne er spundet ud og de løftende strenge er spændt, så er det tid til at gå ud over det hinsides. Når alt andet topper ud, så påtager Suckley-styrke soniske- nitro glycerins stil lydende- ’wrecking-ball-like’ hamrende i deres tilbageholdenhed af niveauer nemlig kontrollen. Wild West beats, elastiske tempoer, lovløs forvrængning og skyd-først/spørg senere vokaler er selve den (u)orden der hersker dag/nat. I disse anything-goes badlands, er der kun én person der virkelig ved hvad der er rundt om det næste hjørne, og det er manden bag mixeren.

Opgaven om at blive en ’9AM Eternal’ er over dig. Deck-commander Jordan Suckley – den hårdest arbejdende mand på trance scenen, din ’prime-mover’. Opgaven: at begå og samle al ’visceral excitement and primeval thrill’ af en Damaged nat/aften ude i byen ind til et mix compilation medium. Og signaturen på den stiplede co-mixer linie (og tilføjende de kendte varemærke udråbstegn for god ordens skyld) får du den israelske duo Coming Soon!!!

Musisk, bliver tingene en hel del mere rodet, inden det bliver mere arrangeret/i rækkefølge, så spænd dig fast.. for Damaged presents Charged!

Så hvad gives-tages der rent musisk!? Tja, der hvor vi taler om Jordans berøring, der taler vi om den hårdeste samling af audio præsentationer, der pt. er tilgængelig og svære at modstå. I blandt dem er Bryan Kearneys Karnay præsenterende ’Smiler’, ’Synapse’ fra australske HP Source, og det solide Forbes x Durand ’tag-team’ monster i form af ’Coma’, og også 2nd Phases ligeså ’uhyggelige’ ’Body Bag’. Og alt dette er kun inden for den første halvdel! Sauteret med kirurgisk præcision imellem disse er så ’prime-steak’ cuts fra Suckleys eget studie. Seneste hit ’Suspect 1’, Waios lækre remix af hans ’Ritual’, Kutski samarbejdet på ’Surveillance’ samt samarbejdet med Paul Oakenfold’Amnesia’ er alle sammen med til at piske til de musikalske flammer. Og afsluttende det hele med et klassisk touch, får vi så Quenchs ’Dreams’ (i Nicholsons Cathedral inkarnation) samt Jorn van Deynhovens remix af The Space Brothers’ ’Shine’, der tilvejebringer hele mixet ind til dets mest episke konklusion.

Coming Soon!!! har så her rejst sig op til deres første compilation lejlighed ved at levere et nærmest fuldt artist album, fyldt med deres eget materiale. Psy med et touch af det mere seje/rå ved siden af er dagens naturlige orden herpå. Solo tracks som ’Trippin In Paris’, ’Parallel Universe’, ’Ready To Get High’ og ’Interstellar’ har alle en heftig date med laserne, og det samme har samarbejdet med Waio (’Alien March’ og ’Create The Machine’) samt med Ace Ventura’Say What’. Længere inde får du så Aces egen ’Alt8rn Patterns’, ’Fkd Up Kids’ fra de kendte Vini Vici drenge samt Avalon & Waios ’Shiva’, der alle sammen er med til at højne og forhøje niveauet til ren ’charged trance mania’! Mere ’bang, beat and blast for your buck,’ Damaged presents Charged mixet af jordan Suckley & Coming Soon!!! er ude nu!

https://damaged.choons.at/charged

Tracklist: Jordan Suckley & Coming Soon!!! – Damaged presents Charged

Mix 1 – Jordan Suckley
01. Ashley Smith – Kick Back
02. Bryan Kearney presents Karney – Smiler
03. Jordan Suckley & Kutski – Surveillance (2nd Phase Remix)
04. David Forbes – Panic Room
05. HP Source – Synapse
06. Dr. Willis & Myron meet Ricky Fobis – No Regular (Mark Sherry Remix)
07. David Forbes & Richard Durand – Coma
08. 2nd Phase – Body Bag
09. Jordan Suckley – Suspect 1
10. Sam Jones – Patt3rns
11. Simon Patterson – Spike (Vertical Mode Remix)
12. Jordan Suckley – Ritual (Waio Remix)
13. Kriess Guyte – Transcendental
14. Mark Norman – Phantom Manor (Indecent Noise Remix)
15. Paul Oakenfold & Jordan Suckley – Amnesia
16. Quench – Dreams (Nicholson’s Cathedral Remix)
17. Steve Allen – Metamorphosis
18. The Space Brothers – Shine (Jorn van Deynhoven Remix)

Mix 2 – Coming Soon!!! 
01. Coming Soon!!! – Ready To Get High (Vibe Tribe & Somnia Remix)
02. Ace Ventura & Coming Soon!!! – Say What
03. Vini Vici – Fkd Up Kids
04. Katri – Ompasa
05. Reeloop – F*cking Society (Coming Soon!!! Remix)
06. Coming Soon!!! – Trippin In Paris
07. Coming Soon!!! – Parallel Universe
08. Effective featuring Ojini – Godavari
09. Ace Ventura – Altern8 Patterns (Pitch Bend Remix)
10.  Katri – Chantsra
11.  Effective – Dirty (Synctronik Remix)
12. Coming Soon!!! x Waio – Create The Machine
13. Avalon & Waio – Shiva
14. Coming Soon!!! x Waio – Alien March
15. Coming Soon!!! – Interstellar

https://soundcloud.com/jordansuckley
https://www.facebook.com/JordanSuckley/
https://twitter.com/jordansuckley

https://soundcloud.com/comingsoon12
https://www.facebook.com/ComingSoonMusic/
https://twitter.com/ComingSoonMuzik

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 

 

 


, , , , , , ,