Home

Markus Schulz er klar med ’Watch The World’ Deluxe udgaven!

2 oktober 2017 Musik Nyheder


Imens ‘Watch The World’ albummet elektrificerede både radiobølger, anlæg og festivaller/events, og glædede fans sidste forår, havde det også en anden, og mere nuanceret side effekt. Med vilje eller på anden måde, var det også med til at vise og frembringe et skift i forståelsen af hvem Markus Schulz, musikeren er.

Arbejdende i nye stilistiske områder, skrivende og omskrivende mange af album numrenes lyrik, og også leverende en hel disc for sig selv med rene akustiske versioner, var bare nogle af de mange veje hvorpå ’WTW’ udfordrede os på opfattelsen af Schulz. Og tagende denne udvikling til dets naturlige konklusion denne oktober, afslutter Markus hans mest transformative album til dato med dens ultimative kriterium udgave.

Værende en person der aldrig gør noget halvt, har Markus nu begået og er klar med Deluxe udgaven af ’Watch The World’, ved at have returneret til studiet med samtlige af ’WTW’s 15 originale udgaver, og har nu udarbejdet udvidede/forlængede versioner af dem. Havende tilført nye detaljer, nuancer og liv til hvert track, har han også tilføjet 2 nye ’anthem’/hit bejlere til ’Watch The World’ tracklisten. Sammen med ’You And I’, får du på albummet nu også ’New York City [Take Me Away]’, et andet track der smukt og fængslende er sunget af Adina Butar. Også inkluderet nu er det episke-i-enhver-henseende ’Luca Prima’ (der direkte oversat betyder ’første lys’). Undfanget specielt til at afslutte hans Tomorrowland 2017 mainstage daggry set, får du her de 2 dele forsonet indtil en evigt byggende, evigt udviklende 14 minutters lang trance ’goliath’ sag!

Omkring Deluxe udgaven, observerede Markus at da han lavede ‘Watch The World’: “my frame of mind was very much in the song-oriented and radio-based zone. As a DJ though you never really lose connection with the club potential of music – no matter what its tone. With hindsight, I realise I was already making plans, subconsciously, for extensions and remixes to ‘Watch The World’s music, before it was even finished. That’s a considerable part of what this Deluxe edition is all about and I’m delighted I’ve finally been able to scratch that mental itch!

Udviklende musikkens rækkevidde endnu mere, har Markus også skitseret et remix omfang der tillader numrene at virke/fremstå både individuelt og som en album helhed. Rangerende fra dybt til opløftende, er der nyfortolkninger fra et bredt tværsnit af Coldharbour Recordings navne. I blandt dem er Dave Neven, Nifra, Solid Stone og Fisherman & Hawkins, der hver især respektivt har remixet hhv. ’In The Night’, ’Love Me Like You Never Did’, ’Destiny’ og ’Favourite Nightmare’.

Der også musikalske ‘genopbygninger’ fra legendariske trance navne som Solarstone, Kyau & Albert og 4 Strings, så vel som nyere navne som Standerwick, Gai Barone og Amir Hussain. Og med Markus’ veludviklede øjne og ører til at spotte nye talenter, er der ligeså mange navne af sådanne repræsenteret herpå. Navne som Dream Sequence, Claus Backslash, Daxson, Artisan samt danske Dawn, vejer alle tungt med et bredt spektrum af trance remixes, mens man andre steder får et electro-pop spin af ’I Hear You Calling’ fra We Rabbitz og på ’Summer Dream’ et ’tropisk’ house tag fra JackLNDN.

Markus Schulz ‘Watch The World’ [Deluxe Edition] er ude d. 6 oktober. Pre-order

Tracklist:

Disc 1. Extended Mixes
01. In The Night (featuring Brooke Tomlinson) (Extended Mix)
02. Love Me Like You Never Did (featuring Ethan Thompson) (Extended Mix)
03. Destiny (featuring Delacey) (Original Mix)
04. A Better You
05. I Hear You Calling (featuring CAYO) (Extended Mix)
06. Leaving LA (featuring Nikki Flores) (Extended Mix)
07. Fears (with Kyau & Albert) (Extended Mix)
08. Facedown (featuring Soundland) (Markus Schulz Arena Mix)
09. Waiting (Extended Mix)
10. You And I (featuring Adina Butar) (Extended Mix)
11. Watch The World (featuring Lady V) (Extended Mix)
12. Summer Dream (featuring Mia Koo) (Extended Mix)
13. Favorite Nightmare (featuring Delacey) (Extended Mix)
14. Soldier (featuring Naguale) (Extended Mix)
15. Rewind
16. New York City [Take Me Away] (featuring Adina Butar) (Extended Mix)
17. Luce Prima

Disc 2. Remixes
01. In The Night (featuring Brooke Tomlinson) (4 Strings Remix)
02. Love Me Like You Never Did (featuring Ethan Thompson) (Standerwick Remix)
03. Destiny (featuring Delacey) (Dream Sequence Remix)
04. A Better You (Daxson Remix)
05. I Hear You Calling (featuring CAYO) (JackLNDN Remix)
06. Let It Rain (featuring Helen) (Artisan Remix)
07. Facedown (featuring Soundland) (Solarstone Pure Mix)
08. Waiting (Gai Barone Remix)
09. You And I (featuring Adina Butar) (Dawn Remix)
10. Watch The World (featuring Lady V) (Claus Backslash Remix)
11. Summer Dream (featuring Mia Koo) (We Rabbitz Remix)
12. Favorite Nightmare (featuring Delacey) (Fisherman & Hawkins Remix)
13. In The Night (featuring Brooke Tomlinson) (Dave Neven Remix)
14. Love Me Like You Never Did (featuring Ethan Thompson) (Amir Hussain Remix)
15. Love Me Like You Never Did (featuring Ethan Thompson) (Nifra Remix)
16. Destiny (featuring Delacey) (Solid Stone Remix)
17. Markus Schulz featuring Delacey – Destiny (Kyau & Albert Remix)

markusschulz.com
facebook.com/markusschulz
twitter.com/markusschulz
instagram.com/markusschulz

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,