Home
  • Home
  • Musik Nyheder
  • RAM & Indecent Noise præsenterer Grotesque Essentials Summer Edition 2017!

RAM & Indecent Noise præsenterer Grotesque Essentials Summer Edition 2017!

13 september 2017 Musik Nyheder


Nu hvor sommeren for 2017 er ved at nå til ende, står hollandske RAM klar og parat til at levere hans sæson mix resume af nogle af de mest hårdt rammende club tracks, der har gjort det godt i hans sets mv. henover sommeren. For dette års Grotesque Essentials sommer udgave joines hollænderen af resident manden bag Mental Asylum, Alexsander Stawierej, bedre kendt som Indecent Noise! Sammen har de kompileret og mixet 2 mixes, spændende sig over 160 minutter, med 34 ’need-to-hear’ tracks.

I blandt dem finder du de seneste ’floor-whippers’ fra scene ’kommandører’ inkluderende M.I.K.E. Push, Marco V, Stoneface & Terminal, Mark Norman, Mark Sherry, Solarstone og Max Graham. Og den nyere trance garde er skam også rigt repræsenteret, og du får lækre audio præsentationer fra navne som Ciaran McAuley, Amir Huusain, Chris Metcalfe, Sam Jones, Eco, Driftmoon og mange andre.

Så hop ombord, og rid sommeren helt til ende med den bedst mulige sommer Grotesque samling der er mulig!

Så hvilke numre har klaret skærene i RAM’s dj sets og radioshows henover de seneste 93 dage? Tja, fra start af lader han mixet med en spirituelt fyldt blanding af melodiske og euforiske toner. Optagende det sidstnævnte område er M.I.K.E. Pushs remix af JES’ ’People Will Go’ og Stoneface & Terminals remix af Mr. Sams klassiske ’Lyteo’. Og det førstnævnte område, der er der som aperitif både Ciaran McAuleys ’Thoughts Become Things’ og Amir Hussains ’Wild Card’. Midtvejs ekspanderer RAM dets stilistiske net endnu bredere, og omfatter det bl.a. med den episke ’Something About You’ fra Liam Wilson, samt den fængende vokal fra Sue McLarenAndres Sanchez/Jules Porter samarbejdet på ’Sands Of Time’ samt med hans eget Refurbished Fusion remix af Derbs ’Derbus’.

’Derbus’ sætter sonisk tonen flot an for denne Grotesque Summer Essentials gæstemixer, Indecent Noise, og polakken går lige til sagen fra starten og gør sit til at ’thumbing things up!’. ’Alosaka’, den seneste fra Marco V, Indecents remix af Mark Normans ’Phantom Manor’, Sneijders ’Outsider’ og ’Patterns’ fra Sam Jones smækker mixet af sted for fuld fart og med fuld succes. Længere inde, igennem Paul Dentons remix af Ton TBs ’Electronic Malfunction’ og Mark Sherry remixet af Megaminds ’Taub’, giver Alexander os et respektfuldt musikalsk nik til nogle solide klassikere. Og efter at have været dykket dybt ind i hans egen musikalske guldgrube med de seneste Indencies som ’Dolores’ og ’Tech Noir’, slutter han af på den høje klassiske trance anthem klinge med Omar Sherifs sublime remix af Yahel & Eyal Barkans ’Voyage’ og Niko Zografos remix Midways ’Cobra’.

Alt i alt er her din trance sommer sensationelt syet musikalsk sammen til to killer mixes!

Køb/stream/download: https://grotesque.choons.at/essentials-summer2017

RAM & Indecent Noise – Grotesque Essentials Summer 2017 Edition tracklist: 

Mix 1 – RAM
1 JES – People Will Go (M.I.K.E. Push Remix)
2 Natalie Gioia & Dan Thompson – Be In Love
3 Allan Morrow & 2nd Phase – FOAB
4 Mark Norman – Phantom Manor (Indecent Noise Remix)
5 Mr Sam – Lyteo (Stoneface & Terminal Remix)
6 Ciaran McAuley – Thoughts Become Things
7 Amir Hussain – Wild Card
8 Chris Metcalfe & Mike Sanders – Right Here, Right Now
9 Liam Wilson – Something About You
10 Alan Morris & Daniel Skyver – Herculean
11 Andres Sanchez & Jules Porter vs. Sue McLaren – Sands Of Time
12 Exouler – Era
13 Alex Ryan – Lahore
14 James Kiedis & Peter Steele – Machina
15 Derb – Derbus (RAM’s Refurbised Fusion Remix )

MIX 2 – Indecent Noise
1 Marco V – Alosaka
2 Mark Norman – Phantom Manor (Indecent Noise Remix)
3 Sneijder – Outsider (Lostly Remix)
4 Sam Jones – Patt3rns
5 Allen Watts – Generator
6 Indecent Noise – Dolores
7 Kriess Guyte – Singularity
8 Ton TB – Electronic Malfunction (Paul Denton Remix)
9 Megamind – Taub (Mark Sherry Remix)
10 Mark Sherry – Music Of The Earth
11 Indecent Noise – Tech Noir
12 Maximal – From The Past
13 Eco & Driftmoon – Trust In The Wind (Driftmoon Rework)
14 Solarstone & Meredith Call – I Found You (Giuseppe Ottaviani Remix)
15 Max Graham & Neev Kennedy – Guiding Light (James Dymond Remix)
16 EverLight feat. Emma Chatt – Stronger (A.R.D.I.Remix)
17 Maria Healy – Desiderata (Giuseppe Ottaviani Remix)
18 Yahel & Eyal Barkan – Voyage (Omar Sherif Remix)
19 Midway – Cobra (Niko Zografos Remix)

facebook.com/ramofficial
twitter.com/djramnl
soundcloud.com/djram-nl
facebook.com/indecentnoise
twitter.com/IndecentNoise
soundcloud.com/indecentnoise

www.facebook.com/grotesquemusic
www.facebook.com/grotesquenl
www.twitter.com/grotesque_music
www.instagram.com/grotesque_music

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 

 

 


, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,