Home
 • Home
 • Musik Nyheder
 • Cosmic Gate annoncerer nyt album ’Materia Chapter.Two’ til september, og første single ’Tonight’ med Emma Hewitt er ude nu!

Cosmic Gate annoncerer nyt album ’Materia Chapter.Two’ til september, og første single ’Tonight’ med Emma Hewitt er ude nu!

19 juli 2017 Musik Nyheder


Som med alle gode historier, når et kapitel lukker, åbner et nyt. Sådan er det også med historien om det allerede single ruge album ’Materia’Cosmic Gate’s episodiske 7. album projekt. Følgende op på det succesfulde første kapitel fra januar i år, der af DJ Mag bl.a. fik ordene ’impressive’ og ’roots return’ med fra deres side og fra Mixmag lød det bl.a. ’made for clubs’. Og nu ser vi så ’Materia’ entrere sin anden fase.

Igennem vinteren og foråret, har dets producere, sangere og sangskrivere brændt masser ad midnats studie lys af, for at bringe dig ni fantastiske nye ’Materia’ kreationer. Et kig på ’Chapter.Two’s produktions samarbejder vil i den grad putte et smil på læberne af enhver seriøs trance elsker. Har du nogensinde forestillet dig hvordan et Cosmic Gate x Markus Schulz samarbejde ville lyde? Eller tænkt på hvad der ville ske hvis CG mødte Super8 & Tab i et studie? Jamen her er det stedet hvor tankerne bliver til realiteter! Efter det ’WYM’ fødte club smash ’Sometimes They Come Back For More’, er du nu i linie til at opleve ’No Strings Attached’ – deres returnering sammen med Arnej. Sang baserede samarbejder florerer naturligvis også herpå, med nyt musik bakket op af respekterede stemmer af mange. Igennem ’If Not Now’ og ’Materia’s titel track, giver JES os to optrædener. Efter deres ’Chapter.One’ ture, returnerer både Eric Lumiere og Alastor også, og følgende op på 2014’s ’Sparks After The Sunset’, er Sarah Lynn også tilbage, på ’Folded Wings’. Single mæssigt, skriver albummet sig allerede nu ind i hverdagen med den ’ether-soaked’ og smukke ’Tonight’ , som du kan få fat i lige her.

Efter ’Wake Our Mind’s ’Be Your Sound’ og ’Start To Feels’s ’Going Home’, så behøves dem der ville undre sig over om ’Materia’s’ rejse ville præsentere et touch af Emma Hewit ikke at undre sig længere! Havende fået sin debut af Armin van Buuren i ASOT821, ankommer det stemningsmættede, charmerende track, der også er pakket tæt med emotionel rækkevidde, perfekt til årstiden. Og for dem der forudbestiller ’Materia Chapter.Two’, hvilket du kan gøre her vil ’Tonight’ være et af 3 numre du med det samme vil få adgang til, der nok kan holde dig oppe frem til den fulde udgivelse d. 1. september.

For de fans der gerne vil have en fysisk ’Materia’ udgave, er der også gode nyheder. D. 1/9-17 vil også se udgivelsen af den dobbelte cd udgave tilgængelig, som indeholder numre fra begge album udgivelserne. Du kan forudbestille denne her. Og hvis alt dette ikke er nok til at tilfredsstille dine kosmiske lsyter, har Nic og Bossi simpelthen sammensat en beyond-deluxe, limiteret samler udgave af ’Materia’! Den inkluderer dobbelt cd udgivelsen, en 12” vinyl af ’am2pm’ og ’No Strings Attached’, et Cosmic Gate flag og ’Materia’ plakat, og også et sæt wristbands i hvid og sort. Limiteret til blot 500 stk. nummererede og signeret enheder, kan du få fat i dette her.

Nu er der så kun tilbage at vente på det bliver d. 1/9-17, hvor ‘Materia’ Chapter.Two er klar til at fortsætte historien hvor ‘Chapter.One’ slap.

Cosmic Gate: ‘Materia – Chapter Two’ tracklist:

 1. Cosmic Gate & JES – Materia
 2. Cosmic Gate & Emma Hewitt – Tonight
 3. Cosmic Gate & Super8 & Tab – Noom
 4. Cosmic Gate & Eric Lumiere – Bigger Than We Are
 5. Cosmic Gate & Markus Schulz – AR
 6. Cosmic Gate & Alastor – Someday
 7. Cosmic Gate & JES – If Not Now
 8. Cosmic Gate & Sarah Lynn – Folded Wings
 9. Cosmic Gate & Arnej – No Strings Attached

cosmic-gate.de
facebook.com/cosmicgate t
witter.com/cosmicgate

soundcloud.com/cosmicgateofficial
instagram.com/realcosmicgate
blackholerecordings.com

 

 

 


, , , , , , , , , , , , , , ,