Home
  • Home
  • Musik Nyheder
  • Roger Shah – Magic Island: Music For Balearic People Vol. 8 er landet!

Roger Shah – Magic Island: Music For Balearic People Vol. 8 er landet!

28 juni 2017 Musik Nyheder


Musikalsk indkapslende sommertiden/årstiderne, er netop noget der har holdt musikere beskæftiget optaget igennem mange år. For nogle en kunst art/form, og for andre endda nærmest en videnskab, men for Roger Shah er det mere noget der minder om et kald. Og i hans foreløbige karriere er det formål noget der har manifesteret sig i mange former. Men ingen af dem har været så standhaftigt og succesfuldt som hans ’Magic Island: Music For Balearic People’ compilation serie dog.

Med den samme sikkerhed som at maj bliver til juni, fortæller Rogers årlige baleariske musik forsendelse os, at sommeren er godt og virkelig ankommet. På den 8. udgave i denne roste og fantastiske serie, ser vi igen Roger teame op og sammen med Magic Island musikere og producer navne, både nye såvel som etablerede navne. På tracklisten herpå ser vi både velkendte/familiære navne som du kender, som f.eks. Brian Laruso, Raul Pablo Sanchez, Dirkie Coetze, Pierre Pienar og David Broaders. Lige så hurtigt til MI8’s mixes, finder du så nyere ’blod’ i form af navne som Bilal El Aly, Rene Ablaze og Mark Norman, når vi snakker i Magic Island sammenhæng.

Både under hans eget navn samt hans bedst kendte/mest elskede pseudonymer, ville en rejse til ’Magic Island’ ikke være den samme eller komplet uden en palet af Rogers egne og seneste studie kreationer. Henover dets to disc/mixes, indeholder albummet et par nye High Noon At Salinas produktioner, såvel som hans seneste Sunlounger ’ekskursioner’. Du finder også mange specielt ’bygget-til albummet’ MI:8 remixes, inklusiv hans lækre remix af JES’ ’Photograph’, sammen med bl.a. hans seneste sammen med LeiLani, ’Eternal Time’, samt hans inspirerende update af den klassiske ’Castles In The Sky’.

Roger ser ikke ’Balearic’ som en bredde og længdegrads markering, men nærmere som en sindstilstand. Sættende det i det klareste perspektiv, ser vi på den første disc af vol. 8 her Roger adressere musik for Balearic folkenes dagtime begivenheder. Tilbagelænede tempoer, svajende rytmer og kølige grooves bugner frem, da Brian Laruso præsenterer og debuterer 2 nye produktioner (’Okushiri’ og ’Killa’) fra hans hånd. De får så følgeskab af bl.a. ’Turnschuhe’ fra Raul Pablo Sanchez samt ’Stars Above’ fra Bob Memphis. Med ’Aqua’ og ’12PM’, serveres der ved mixets midterpunkt 2 fremragende High Noon At Salinas kreationer. Markerende et subtilt men synligt skifte i tone, henrykkes vi så af Sunlounger på ’Dancing With A Ghost’, inden vi kan nyde Clarks’ produktioner ’Sanya’ og ’White Shores’, inden Torio & Darkmadas ’Ascending’ signerer mix 1 af på et delikat musikalsk højdepunkt.

Om selve processen for den 8. ‘Magic Island’ compilation series, udtaler Roger: “I‘ve again spent 4 months working on this new edition, going through more than 600 tracks to pick out those special ones, as well including a couple of my own new tracks. All the tracks/mixes are again 100% exclusively handcrafted for this album.

This time my wide range of sound selection goes from chilled and deep Balearic house tracks, to underground tech and sexy tribal grooves, before shifting up to proggier vibes on Disc 01. Disc 02 kicks off very melodic and then turns into uplifting euphoria. I mixed and recorded this album during my tour in Australia. City credits go to Sydney and Melbourne”.

Med opstigningen til disc 2, bevæger ‘Music For Balearic People Vol. 8’ sig gnidningsløst fra dag til aften/nattetid. Den Juliet Lyon sungne/Bilal El Aly producerede ’After You’, ’Santa Monica Sunset’ fra Denis Sender og Rogers MI8 mix af JES’ ’Photograph’ viser alle sammen Magic Islands mere clubbede dyder. Opløftende dets højder yderligere, får du det seneste fra Dirkie Coetze & Violika på ’Adagio In Minor’, ’Colour My Eyes’ fra Mark Norman i et nyt/specielt Roger Shah MI8 mix samt David Broaders episke ’Giant’s Courseway’. I sine sidste faser betager Roger & Inger Hansens kor ledte revision af klassikeren ’Castles In The Sky’ os og mixet, inden ’Fallen Angel’ fra Rene Ablaze og Pierre Pienaar på ’Emirembe’ bringer det hele ind til et ekstase fyldt zenith.

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=LfT6c5a67f0


Roger Shah – Magic Island – Music For Balearic People Vol. 8 tracklist:

Mix 1.
01. Cullera featuring Ne/Re/A – Sonido Del Mar (MI8 Intro Mix)
02. Jackie Bristow – Without You (Roger Shah’s Campfire Mix)
03. Bob Memphis – Stars Above
04. Brian Laruso – Killa (MI8 Mix)
05. Brian Laruso – Okushiri (MI8 Mix)
06. Raul Pablo Sanchez – Turnschuhe (MI8 Mix)
07. Electric Dunes – Crossfire (MI8 Mix)
08. Bob Memphis – Distant Shores
09. NotAndrew & Alain Ducroix – Unstoppable (Extended Mix)
10. High Noon At Salinas – Aqua
11. High Noon At Salinas – 12PM
12. DIPNOI – Central
13. Sunlounger & Eden Iris – Dancing With A Ghost (MI8 Mix)
14. Clarks featuring SJS – White Shores
15. Martin Graff & Triple S – Vulgaris
16. Clarks – Sanya
17. Torio & Darkmada – Ascending

Mix 2.
01. Bilal El Aly featuring Juliet Lyons – After You (Melodic Intro Mix)
02. Denis Sender – Santa Monica Sunset
03. Arcania – Rhodes
04. JES – Photograph (Roger Shah MI8 Mix)
05. Dirkie Coetzee meets VioLika – Adagio In F Minor
06. Mark Norman pres Celine – Colour My Eyes (Roger Shah MI8 Mix)
07. Andrew Henry – Hermos
08. David Broaders – Giant’s Causeway
09. Sergey Shabanov – Follow The Orange Light
10. Phil Dinner – Playing With Your Heart
11. Andy Elliass & ARCZI – Neli
12. Bernis – Lucida
13. Sergey Shabanov – Wasted
14. Roger Shah & Inger Hansen – Castles In The Sky (Extended Uplifting Mix)
15. NavidN2M & Nathia Kate – No More War
16. Aaron Sim – Eternity
17. Rene Ablaze & Suzanna Dee – Fallen Angel (Magic Island Mix)
18. Roger Shah presents LeiLani – Eternal Time (Uplifting MI8 Mix)
19. Pierre Pienaar – Emirembe

rogershah.net
facebook.com/rogershah
twitter.com/roger_shah

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 

 


, , , , , , , , , ,