Home
  • Home
  • Musik Nyheder
  • Solarstone er klar med første album i 5 år! ‘.—-‘ kommer d. 14. april!

Solarstone er klar med første album i 5 år! ‘.—-‘ kommer d. 14. april!

6 april 2017 Musik Nyheder


Ræk hånden op hvis du var en af dem der havde forudset netop denne nyhed. Ja, jamen så skal du have stor ros. Du har set skiltene, tydet signalerne, læst dem rigtigt og afkodet dem nøjagtigt. Disse instinkter vil tjene dig bedre end du tror, da Solarstones femte album projekt er klar til at komme i gear.

Det er 5 år siden at trance connaisseuren sidst udgav et studie album. Det skal dog siges at hans hænder har været utroligt flittige og travle i mellemtiden. Han har lanceret 2 labels, udsendt et par hundreder udgivelser på dem, fortsat hans ’Electronic Architecture’ compilation serie, formet en trance super gruppe (PureNRG) sammen med Giuseppe Ottaviani, yadda yadda.. og nå ja, så kan der yderligere tilføjes den ikke ligefrem ubetydelige ’detalje’ i forbindelse med hans scene brede mobilisering af mere end 60 Pure Trance events og 5 Pure Trance compilations også, som er udsprunget deraf.

Bevidst eller på anden måde planlagt, blev gnisten til sidstnævnte stof tændt tilbage i 2012 med Richard Mowatts seneste album, ’Pure’. Dens produktions principper blev den kilde der endte op med at ride på det gode skib kaldet Pure Trance nu. Richard er så nu, endelig klar til at åbne for en ny front i hans alt ’forbrugende’ forfølgelse af trance renhed, og det, mine damer og herrer, starter nu, det starter her, med ’.—-’.

’.—-’ siger du? Ja det er korrekt. Det er kode. Morse kode for at være præcis- Richards diskrete og minimalistiske opmuntring til fans om at kradse, skrabe, dykke under overfladen af hvad de ser og hører.

Der er gået for lang tid til at ’.—-’ er en naturlig opfølger på ’Pure’. Men det er dets naturlige progression dog – et nyt modul til ’Pure Trance’s korte, men dog berigede/fyldte historie. En ’kapsel’ udgivelse der indeholder et tonalt sub sæt af kreationer, det er eklektisk hvor det har brug for at være det, en hørbar esoterisk helhed, mens det stadig er Solarstone helt ind til dets artistiske kerne.

Iblandt dets numre finder du den (ifølge Dancing Astronaut) ’etheral’ og (ifølge DJ Mag) ’timeless’ nuværende single ’A State Of Mind’. På toppen af og i slutningen på tracklistens tåspidser, finder du de instrumentale elegancer der inkluderer ’Cafuné’ og ’Eclipse’, mens vi derimellem for vokale eminencer som  ’Untitled Love’, ’Choosing His Angels’ og ’I Found You’. Og inspirerende team-ups mellem Solarstone debuterende samarbejdspartnere som Meredith Call og Rabii er i selskab med mere familiære. Hvilket album fra Solarstone ville trods alt være komplet uden et ’Slowmotion’ samarbejde mellem Richard og Orkidea?!

Du kan vælge at tilgå denne nye samling i en række af forskellige måder. Solarstones nye fase, et album kryptisk indpakket i en gåde, (som er blevet morse kodet ind til en enigma), eller simpelthen 8 soniske fortællinger af den mest exceptionelle art, fra den mest fantasifulde fortaler af genren.

En ting, som du bør være i for ikke to sind om dog er, at alt hvad du ser her i dag, er ikke helt som det ser ud til. Begyndelsen, det er sikkert… men langt fra enden.

Release: 14.03.17

Forudbestil/køb ’.—-’ her: https://blackhole.choons.at/solarstone

Tr
acklist:
01. Leap Of Faith (7:02)
02. Eclipse (6:03)
03. Untitled Love (with Rabbii) (5:21)
04. Choosing His Angels (with Alex Karweit) (4:41)
05. Slowmotion IV (with Orkidea) (6:44)
06. I Found You (with Meredith Call) (5:11)
07. A State Of Mind (7:30)
08. Cafuné (8:00) 

solarstone.co.uk
facebook.com/solarstonefanpage
twitter.com/richsolarstone
soundcloud.com/solarstone

morsecode.scphillips.com/translator.html

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec


, , , , , , ,