Home

Mark Sherry Presents Outburst 500 [Black Hole Recordings]

30 marts 2017 Musik Anmeldelser


Boom sha-ka-la-ka! Er du klar til en vaskeægte, gedigen og hamrende #techtrancerevolution!? I hvert fald skal der ikke herske nogen tvivl om, at det er det du er vidne til og lægger øre til på Mark Sherrys nye dobbelt compilation ’Outburst 500’. På disc 1 får du cremen af ’Future Fire’ brændende tracks og navne, mens disc 2 serverer et fad af glimtende ’Tech Gold’, der giver dig en ’historisk’ tur igennem ’arven’ af tech trance.

Disc 1 – Future Fire
Selvom disc 1 er ’ment’ som en ’showcase’ af hvad fremtiden har at byde på af nye, spændende navne/udgivelser, er det en erfaren og ’ældre’ herre inden for scenen der står først for. Det er nemlig hollandske Marco V, der har været i og på scenen i mere end et årti, der smækker, ruller og energisk rykker os af sted på hans ’Backburn’, og det er bestemt et nummer der sætter mixet og dig ’on fire’ fra første lyt da! Rivende, drivende og fantastisk ’slående’ tech trance beats og toner rammer dig på fænomenal vis, og vi får kun tilføjet yderligere fart og heftig tech revolution med ’Save You’ fra Claus Backslash, et ’Killer Twist’ fra Mark selv sammen med 2nd Phase, og igen lidt længere fremme tages vi ind i de flotte toner på ’Nordic Nights (Grotesque 250 Anthem)’ fra Mark også sammen med RAM, og dette følges så flot op af Marks eget Outburst Rework af ’Generation’ fra Max Graham og Estiva. En super solid og fed start på mixet skal jeg love for. I midtsektionen får du så en omgang virkelig potente og kompromisløse tracks, der sindssygt og heftigt river dig rundt! Ikorus drøner dig afsted med ’Minotaur’, og får så følgeskab af en sublim ’Bloody Nora’ fra Will Atkinson, inden vi rammes af ’Nothing Left’ fra Lostly og farer videre over i ’Get Mad’ fra Vlind. Virkelig lækre og solidt rykkende rytmer her. Og efter en heftig ’Revive’ fra Nick Callaghan, rammes vi så af mere lækkert materiale fra Mark Sherry selv, først med Mark Sherry meets Space Frog & Derb’Follow Me’, i et eksemplarisk flot remix fra Alex Di Stefano, der heftigt følges op af en tur rundt og ned i et ’moody’ ’Wormhole’ fra David Forbes, inden Hr. Sherry selv igen står klar, og river dig rundt på hans ’Gravitational Waves’, her i et hamrende og smækkende Lostly remix.

Med ’War Cry’ fra Indecent Noise træder vi ind på den afsluttende del af mixet, men det er bestemt ikke noget at græde over, for den musikalske ’krig’ vi er i, er ikke noget der går ud på at bekæmpe hinanden eller vinde, men derimod er alle deltagere med til at vinde og ’kæmpe’ om et fælles resultat, nemlig at vise dig hvad den ægte #techtrancerevolution består i og af! Og det gør de på bedste vis. Efter ’War Cry’ står Richard Durand til at give dig et fænomenalt ’Freeze’, der heftigt gibber i dig, inden Paul Denton bevæger os videre mod en fantastisk afslutning med netop ’Curtain Call’, der ’svinger’ og roterer os over i en ægte musikalsk ’Aquaplaning’ fra Stephen Kirkwood og Frank Dueffel, hvorefter vi så kan nyde den solid klassiker ’Electronic Malfunction’ fra DJ Ton TB, der har fået et friskt nyt remix fra Paul Denton, og jeg skal love for der ikke er nogen defekter overhovedet i det remix, tværtimod, det er virkelig lækkert! Til sidst runder Mark Sherry så hele balladen af med et nyt vokal nummer fra ham, sammen med Jamie Walker ft. Ross Ferguson, hvor vi på ’The Only One’ både får heftige trance toner vs. breaks/break-beat rytmer, og jeg skal lov for det virkelig holder og rykker! Fantastisk og overvældende afslutning på mixet, sublimt!

Disc 2- Tech Gold
Hvor vi på disc 1 fik det helt nye og forekommende, er der på disc 2 dømt nostalgi, historie og tilbageblik. Det er netop en nostalgisk og historisk ’guld’ samling af tech trance du her kan lægge øre til og nyde en rejse igennem. Den nærmest ultimative klassiker ’Advanced’ fra Marcel Woods åbner historie bogen, og bum! så er vi ligesom bare i gang med en fantastisk rejse og tech trance musikalsk fortælling der består af en guldgrube af klassiske tech trancere. Fra ’Advanced’ ryger vi videre på bl.a. ’Flash’ fra Johan Gielen og ’Seismic’ fra Mark Sherry selv og Dr. Willis, inden vi ramler ind i de dybe og dundrende rytmer og toner af det sublime Richard Durand remix af Tiësto’s ’Lethal Industry’, der igen får følgeskab af flere lækre toner i form af ’Vengeance’ fra Mark Sherry selv. Den følges op af den rykkende ’Boomerang’ fra Igor S i hans eget Igor S mix, inden vi så rykkes og rives energisk ind på midten i mixet med den ultimative ’Godd’ fra Marco V, efterfulgt af først ’Joyenergiser’ fra Joy Kitikonti, i et Phisical mix, og dernæst rykker vi videre på ’Taub?’ fra Megamind i et Picotto mix. Smæk for skillingen skal jeg love for!

Mark Sherry selv og Dr. Willis bringer os lækkert videre med ’Here Comes The Drums’, her i et Jowan remix, inden vi vendes ’Insideout’ fra Simon Foy i hans eget Simon Foy mix. ’Genetic’ fra Dark Alliance følger trop, inden vi rammes af en fed og techet ’Mass Noise’ fra DJ Seb B. Vi bevæger os så småt hen mod en afslutning på denne, indtil videre, fantastiske rejse igennem gyldne tech trance tider, og efter den heftige omgang ’Mass Noise’, står Kay D Smith & Marc Tall klar med deres ’Hoipolloi’, der her serveres for dig i Mark Sherrys Trance Energy remix, hvor der virkelig er fuldt smæk på da! ’No Regular’ fra Ricky Fobis tager dig gungrende og drivende videre, inden vi så overlader os selv fuldstændig i kontrol til den ultimative ’Gamemaster’ fra Lost Tribe, der her rammer os i et Mark Sherry’s 2006 Outburst Mix. Et yderst lækkert og rykkende ’Darkroom’ besøger vi så efterfølgende sammen med Mauro Picotto, der formår at ramme dig intenst og pirrende med sine overvældende toner. Næstsidst får vi så ’Fractured 2010 (Take Me There)’ fra Mark selv, her i endnu et rykkende Outburst mix fra Mark selv. Til sidst rykkes vi så det sidste stykke ind til ren tech trance heaven med ’The Future’ fra JOOP, et nummer der energisk og ’smadrende’ bare drøner en af sted, og river dig fænomenalt rundt.

Konklusion: Jeg skal love for at en solid og komplet #Techtrancerevolution er skudt i gang/er i gang her med denne compilation og mix fra Mr. Tech Trance revolution selv, Mark Sherry! Disc 1 er et solidt og lækkert musikalsk overflødighedshorn af rykkende og energisk tech trance, serveret på/i fornem mix vis/stil. Og disc 2 er en lækker tour de tech trance rejse, igennem nogle af de mest betydningsfulde, skelsættende og klassiske tech trance toner fra genrens arvemasse. Rating: 10/10.

Label: Black Hole Recordings

Køb/stream/download: https://outburst.choons.at/500

Teaser

Tracklist: Mark Sherry presents Outburst 500

Disc 1 – Future Fire
01. Marco V – Backburn
02. Dan Dobson – Pressurized
03. Claus Backslash – Save You
04. Mark Sherry & 2nd Phase – Killer Twist
05. Liam Melly – Hackinsaw
06. Mark Sherry & RAM – Nordic Nights [Grotesque 250 Anthem]
07. Max Graham & Estiva – Generation (Mark Sherry’s Outburst Rework)
08. Ikorus – Minotaur
09. Will Atkinson – Bloody Nora
10. Lostly – Nothing Left
11. Vlind – Get Mad
12. Nick Callaghan – Revive
13. Mark Sherry meets Space Frog & Derb – Follow Me (Alex Di Stefano Remix)
14. David Forbes – Wormhole
15. Mark Sherry – Gravitational Waves (Lostly Remix)
16. Indecent Noise – War Cry
17. Richard Durand – Freeeze
18. Paul Denton – Curtain Call
19. Stephen Kirkwood & Frank Dueffel – Aquaplaning
20. DJ Ton TB – Electronic Malfunction (Paul Denton Remix)
21. Mark Sherry & Jamie Walker featuring Ross Ferguson – The Only One

Disc 2 – Tech Gold
01. Marcel Woods – Advanced
02. Johan Gielen – Flash
03. Mark Sherry & James Allan & Dr Willis – Sectioned
04. Mike Robbins – Are You A Freak
05. Mark Sherry & Dr Willis – Seismic
06. Tiësto – Lethal Industry (Richard Durand Remix)
07. Mark Sherry – Vengeance
08. Igor S – Boomerang (Igor S Mix)
09. Marco V – Godd
10. Joy Kitikonti – Joyenergizer (Phisical Mix)
11. Megamind – Taub? (Picotto Mix)
12. Mark Sherry & Dr Willis – Here Come The Drums (Jowan Remix)
13. Simon Foy – Insideout (Simon Foy Mix)
14. Dark Alliance – Genetic
15. DJ Seb B – Mass Noise
16. Kay D. Smith & Marc Tall – Hoipolloi (Mark Sherry’s Trance Energy Remix)
17. Ricky Fobis – No Regular
18. Lost Tribe – Gamemaster (Mark Sherry’s 2006 Outburst Mix)
19. Mauro Picotto – Darkroom
20. Mark Sherry – Fractured 2010 [Take Me There] (Outburst Mix)
21. JOOP – The Future
marksherry.net
facebook.com/marksherry
twitter.com/marksherry
soundcloud.com/marksherry
blackholerecordings.com s
oundcloud.com/blackholerecordings

facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec


, , , , , , ,