Home

Mark Sherry præsenterer Outburst 500

6 marts 2017 Musik Nyheder


 

Tiden flyver. Specielt når du beskæftiger dig med noget du elsker og går op i, og det er uomtvisteligt tilfældet for Mark Sherry og hans radio show. Ugentligt, i næsten 10 år, har hans Outburst opsøg gjort mere end nogen anden/andre for at udvikle og fremme sammenhængen mellem trance og techno. Mark har været ihærdig i sine kalibreringer- kantende dets tonale nål tilbage til at understrege dets, nogen gange, overskyggede techno ende. Denne velovervejede tilgang har betalt ham yderst retfærdige ’udbytter’, mærkende ham ud og set ham opnå den form for genfødsel som kun e håndfuld af trance ’operatører’ har oplevet.

Til at fejre 500 episoder, har Mark møjsommeligt valgt og mixet et sonisk portræt af hans seneste 10 års radio. ’Outburst 500’ viser sig måske oven i købet at være den nye definition af hvad hårdere techno x trance betyder.

Med et øje altid fokuseret på dets fremtid, og det andet ærbødigt rettet mod sub genrenes arv og rigdomme, giver ’Outburst 500’ dig både Future Fire og Tech Gold mixes/cd’er. Musikalske bidragsydere til albummet indebærer naturligvis ’faste’ Outburst ’officerer’ som Alex Di Stefano, 2nd Phase, Vlind, Jamie Walker, Stephen Kirkwood og Lostly, for at nævne et par stykker. Der er også masser af lækkert materiale fra tech-trancens midtårtusindernes klasse (vi taler til dig om Richard Durand, Joy Kitikonti, Igor S, Ricky Fobis, David Forbes og JOOP!). Ville du have legender straight-up? De serveres også! Mauro Picotto, Tiësto, Marcel Woods, Ton TB, Marco V… og det er kun lige som en ’forsmag’.

Kantede lyde, hamrende beats, skarpe wave former, super hårde claps, acid (åh ja, så meget acid!) og fx twists der elektrificerer dig.. oplad de stød håndtag, her kommer ’Outburst 500’!

Henover dets 80 termiske minutter, fremtids beviser Future Fire mixet hvad tech-trance er. ’Backburn’Marco V’s seneste Outburst udgivelse, smækker mixet solidt og rykkende i gang. Derfra er det så, så at sige, den ene højtaler-’flænser’ efter den anden der rammer ørene og kroppen. Marks eget rework af Max Graham’s og Estiva’s ’Generation’, ’Bloody Nora’ fra Will Atkinson og Lostly genialiteten ’Nothing Left’ tilfører kun yderligere power og energi til mixets ’startkabler’. Ladende mixet yderligere hårdt op i hælene på disse, får vi så bl.a. ’Wormhole’ fra David Forbes, Indecent Noise’s ’frygtfulde’ ’War Cry’, ’Freeze’ fra Richard Durand samt Paul Denton’s tech-tribal blandede ’Curtain Call’. Og bringende Future Fire mixet helt til tops, dropper Mark Sherry så hans og Jamie Walker’s fremadtænkende ’trance møder drum ’n’ bass’ track ’The Only One’.


Omkring at nå denne radio shows milepæl, udtaler Mark: “I’ve devoted well over 1500 hours of my life to bringing the Outburst Radioshow podcast to listeners on a weekly basis for over 500 episodes now. I started my ‘Outburst’ project as a solo artist in 2004 and I can’t thank you enough for following me all this time. To all of my long term fans and of course the new followers that have just discovered me, my show or even the ‘tech-trance’ genre, this album is dedicated to YOU! It has been very carefully put together as a reminder to you all that the Outburst Radioshow is ‘the home of tech-trance’ and always will be…long live the #techtrancerevolution!

Uden at sætte årsagen på pause i et eneste sekund affyrer Tech Gold mixet så en 21 tracks salut til tech-trancens grundlæggende år. Med bleget forvrængning åbnes den lækre mix pose på Tech Gold med Marcel Woods’ ’Advanced’, og derfra brager du så på fedeste vis ind i bl.a. Johan Gielen’s ’Flash’, Richard Durand remixet af Tiësto’s ’Lethal Industry’ og Marks egen skelsættende ’Vengeance’. Derudover er der mere end blot et nik til ID&T’s formative tech-trance kanon med Igor S’ ’Boomerang’, ’Godd’ fra Marco V, Ricky Fobis’ ’No Regular’ og JOOP’s ’The Future’, der alle er linet op i mix køen til at beskæftige dig og dine øregange. Arterielt får du der imellem de tidløse ’Joyenergizer’ fra Joy Kitikonti, Picotto’s mix af Megamind’s ’Taub’, Marks eget mix af Lost Tribe’s ’Gamemaster’ samt Mauro Picotto’s ’Darkroom’.

Så hvad enten du er mere end et årti ’gammel’ i tech-trancens verden eller du ankommer som ’ny’ til dørtrinnet her, så er det du ser her det fornødne og essentielle!

Bestil Mark Sherry Presents Outburst 500 her

Tracklist: Mark Sherry presents Outburst 500

Disc 1- Future Fire
01. Marco V – Backburn
02. Dan Dobson – Pressurized
03. Claus Backslash – Save You
04. Mark Sherry & 2nd Phase – Killer Twist
05. Liam Melly – Hackinsaw
06. Mark Sherry & RAM – Nordic Nights [Grotesque 250 Anthem]
07. Max Graham & Estiva – Generation (Mark Sherry’s Outburst Rework)
08. Ikorus – Minotaur
09. Will Atkinson – Bloody Nora
10. Lostly – Nothing Left
11. Vlind – Get Mad
12. Nick Callaghan – Revive
13. Mark Sherry meets Space Frog & Derb – Follow Me (Alex Di Stefano Remix)
14. David Forbes – Wormhole
15. Mark Sherry – Gravitational Waves (Lostly Remix)
16. Indecent Noise – War Cry
17. Richard Durand – Freeeze
18. Paul Denton – Curtain Call
19. Stephen Kirkwood & Frank Dueffel – Aquaplaning
20. DJ Ton TB – Electronic Malfunction (Paul Denton Remix)
21. Mark Sherry & Jamie Walker featuring Ross Ferguson – The Only One

Disc 2 – Tech Gold
01. Marcel Woods – Advanced
02. Johan Gielen – Flash
03. Mark Sherry & James Allan & Dr Willis – Sectioned
04. Mike Robbins – Are You A Freak
05. Mark Sherry & Dr Willis – Seismic
06. Tiësto – Lethal Industry (Richard Durand Remix)
07. Mark Sherry – Vengeance
08. Igor S – Boomerang (Igor S Mix)
09. Marco V – Godd
10. Joy Kitikonti – Joyenergizer (Phisical Mix)
11. Megamind – Taub? (Picotto Mix)
12. Mark Sherry & Dr Willis – Here Come The Drums (Jowan Remix)
13. Simon Foy – Insideout (Simon Foy Mix)
14. Dark Alliance – Genetic
15. DJ Seb B – Mass Noise
16. Kay D. Smith & Marc Tall – Hoipolloi (Mark Sherry’s Trance Energy Remix)
17. Ricky Fobis – No Regular
18. Lost Tribe – Gamemaster (Mark Sherry’s 2006 Outburst Mix)
19. Mauro Picotto – Darkroom
20. Mark Sherry – Fractured 2010 [Take Me There] (Outburst Mix)
21. JOOP – The Future

marksherry.net
facebook.com/marksherry
twitter.com/marksherry
soundcloud.com/marksherry

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec


, , , , , ,