Home

Max Graham sparker 2017 i gang med hans Cycles 8 compilation!

11 februar 2017 Musik Nyheder


Efter et års forberedelse, er den længe ventede ’Cycles 8’ compilation landet. Og til at fortsætte traditionerne, leverer Max Graham igen en musikalsk, lydmæssig skøn rejse gennem de mere mørke korridorer og rum, med intime vibrationer og stemninger blandet sammen ud fra de skønne ’skygger’ af trance, techno og progressive.

Til dette, har Graham rekrutteret et top tunet crew, til at akkompagnere ham på denne Cycles 8 rejse. Fra artister der allerede er kendt fra tidligere Cycles episoder, til serie ’nybegyndere’ og lækre samarbejder, de er her alle sammen for dig, lytteren af Cycles 8.

Diversion (aka Solid Stone)’s lækkert svævende bassline og Tania Zygar’s hypnotiske vokal beriger os på åbningsminutterne af mixet. Og netop ’On Your Mind’s intro version sår spiren til de termiske, progressive noter af ’BCN’– en lækker original produktion fra Graham selv. Imellem piano melodier og vokal stykker, rusker Eddie Murray os på hjertet med hans betagende remix af ’Serac’ fra Conjure One, der kun yderligere formulerer Cycles 8 rejsen. Rick Pier O’Neil låser rytmerne yderligere ind og fast med ’Silver Line’, og herfra bygger spændingen så kun yderligere og endnu mere lækkert opad, og tingene bliver endnu mere ’gritty’.

De kombinerede kræfter af Max Graham og Estiva giver os et lækkert samarbejde på ’Generation’. Og Estiva forbliver derfra både i front og i centrum af mixet med hans nye ’Stiekem’ samt en lækker tech-trance revison af Graham’s 2016 udgivelse, ’One Hundred’.
Og lige i tide til at der begyndes på mixets ’nedkøling’, serverer Cycles’ kvartermester, Tim Penner, en smuk gengivelse af ’Moonchild’– et andet af Graham’s numre fra 2016. De rolige rytmer af ’Meteorite’ fra den lovende ’newcomer’ Jay Hubbard forbereder smukt mixets landing. På dets Outro mix toner, får vi Gai Barone’s ’Acida’, der bringer Cycles 8 rejsen ind til afsluttende, tæt monteret mix lukning.

Et nyt år, et nyt mix og i ægte Max Graham stil, er Cycles’ mix gaven der bliver ved med at give. Og 8’eren er ingen undtagelse!

Teasers:
https://soundcloud.com/maxgraham/max-graham-cycles-8-mini-mix
https://www.youtube.com/watch?v=Ksc0CBW0btA

Køb/stream/download ’Cycles 8’ her

Max Graham presents Cycles 8 Tracklist:

01. Diversion & Tania Zygar – On Your Mind (Intro Mix)

02. Christian Monique – Seven (Dimuth K Remix)

03. Max Graham – BCN

04. Conjure One – Serac (Eddie Murray Remix)

05. Phil Martyn – Come On (Quivver Remix)

06. Monojoke – Cassiopeia

07. Fluente – Mindtrip

08. Rick Pier O’Neil – Silver Line

09. Sonabit – You Have To Understand

10. Max Graham & Estiva – Generation (Club Mix)

11. Sudhaus – Initial

12. Estiva – Stiekem

13. Ben Remember – Shaker

14. Max Graham – One Hundred (Estiva Remix)

15. Max Graham – Moonchild (Tim Penner Remix)

16. Jay Hubbard – Meteorite

17. Gai Barone – Acida (Outro Mix)

maxgraham.com
facebook.com/djmaxgraham
twitter.com/MaxGraham
soundcloud.com/maxgraham

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec


, , , , , , ,