Home

Cosmic Gate’s ‘Materia’ Chapter.One album er ude nu!

26 januar 2017 Musik Nyheder


cosmicgate_001

Klokken har slået 12, nedtællingen og ventetiden er ovre! Chapter.One af ’Materia’Cosmic Gate’s nye album – er ude nu.

’Materia’s jomfru kapitel (der allerede har kastet en Album Of The Month kåring af sig i engelske Mixmag), præsenterer dig får en ’mundsavls’ løbende matrix af produktions samarbejder. Du vil nok hurtigt komme til at lide bl.a. ’Edge Of Life’, Nic og Bossi’s populære, (2 millioner streams på Spotify), og seneste samarbejde med Eric Lumiere. Og markerende deres tredje samarbejde med JES, vejer albummet anker med ’Materia’s avantgarde single ’Fall Into You’. Og af både navn og natur, siger titlen ’Dynamic’ det hele, som er det seneste single samarbejde mellem Cosmic Gate og Ferry Corsten. Sammensmeltende (citerer DJ Mag den i deres 8/10 anmeldelse) og med ordene ’grit and melody in equal proportions’, samler den dig stilistisk op der hvor deres collab nummer fra 2016, ’Event Horizon’, efterlod dig. Og arbejdende i perfekt synergi, får du så ’Spectrum’, deres samarbejde med Ilan Bluestone, som nærmest kan beskrives som den perfekte opsummering af trioens trance nuancer og opfindsomhed.

Bakket op af Alastor’s crowd inciterende vokaler, bringer de slanke, cruisende trance linjer på ’Fight The Feeling’ os endnu en solidt skabt ’floor-roar’ til Materia’s trackliste. Sunget af Tim White forsyner nummeret ’The Deep End’ os med nogle lidt mere ’dagtime’ tilbøjelige toner, og noter af mere radio potentielt bølgende gaver.

cosmic-gate-materia-chapter-1

Et navn der i lang tid har været et af ønskerne på Cosmic Gate’s ’must-do’ samarbejde med liste, ser vi på den sidste del af ’Materia’ Chapter.One, Julie Thompson joine selskabet med hendes flotte vokal. Den engelske vokalists fulde vokal vidde brænder smukt igennem både hjerte og sjæl på den uforglemmelige og æteriske ’Fireflies’. På ’Chapter.One’s slutning får vi så Beatport #1 hittet ’am2pm’ og det ’speaker-spanker’ rykkende ‘Halo’, der bringer hele albummet en flot instrumental ’balance’ til ’Materia’s vokal klike af numre. ’Talende’ direkte til din sjæl, hjerte og dansegulv, bærer hver enkelt nummer de umiskendelige, ihærdige kendetegn af Cosmic Gate’s produktions teint.

Ingen forventning ledelse kræves – ’Materia’s ekstraordinære rejse begiver sig af sted nu med ’Chapter.One’, som er ude nu

Stream/download ‘Materia’ Chapter.One her

‘Materia’ (Mātěrĭa – Latin. Fem. Noun. Decl.): base, matter, essence, the substance that all things are made of).

Cosmic Gate: ‘Materia – Chapter One’  tracklist:
1.Cosmic Gate & JES – Fall Into You (3:27)
2.Cosmic Gate & Ilan Bluestone – Spectrum (Album Mix) (4:14)
3.Cosmic Gate & Eric Lumiere – Edge Of Life (Album Mix) (4:41)
4.Cosmic Gate & Ferry Corsten – Dynamic (3:19)
5.Cosmic Gate & Alastor – Fight The Feeling (Album Mix) (5:14)
6.Cosmic Gate & Tim White – The Deep End (Album Mix) (6:00)
7.Cosmic Gate – am2pm (3:03)
8.Cosmic Gate & Julie Thompson – Fireflies (Album Mix) (4:23)
9.Cosmic Gate – Halo (Album Mix) (5:08)

cosmic-gate.de
facebook.com/cosmicgate
twitter.com/cosmicgate
soundcloud.com/cosmicgateofficial
instagram.com/realcosmicgate

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec


, , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.