Home

Orkidea giver os Deluxe versionen af ’Harmonia’!

17 januar 2017 Musik Nyheder


orkidea-harmonia-press-release-the-deluxe-edition

Hvis der er en term der kan indfange den ’nth’ grad som musikken fra DJ, komponist og mester producer Tapio ’Orkidea’ Hakanan, så er det ’retrofuturism’. Passerende fra simpel terminologi til hans egen personlige genre legeplads, er det et fortid-møder-fremtids mix/medley, der er den drivende etik bag ethvert stykke musik som han sætter sit sind til.

Og netop dette ser ham besidde en bemærkelsesværdig position inde for elektronisk musik. Forblivende forankret til dens undergrund, nyder han ikke desto mindre den ærbødighed og respekt der typisk er reserveret de virkelig store trance stjerner/producerer inden for scenen. Bemærkelsesværdigt i den forstand af deres forekomster, var ’Harmonia’ kun den fjerde album udgivelse i Orkideas albumrækkefølge, igennem hans næsten ¼ århundrede af elektronisk musik skabelse.

Følgende hans tidligere albums (’Taika’– 2003, ’Metaverse’– 2008 og ’20’ i 2011), var ’Harmonia’ albummet det album der kortlagde inspirationen hos en mand, som i sig selv har influeret utallige generationer af producerere.

Igennem samarbejder, soniske referencer, cover versioner og smarte subtile nuancer, har han intenst kanaliseret det hele ind på/sammen på ’Harmonia’. Inkluderet på albummet var bl.a. Beatport #1 hittet ’Purity’ som (ifølge DJ Mag) blev beskrevet med bl.a. ’trance-progressively pumping’, ’Revolution Industrielle’ nummeret samt ’Slowmotion III’ der bl.a. fik ordene ’coolly modulating analogue synths’ med på vejen af Mixmag. Albummet præsenterede også samarbejder med Solarstone, Giuseppe Ottaviani, Activa, Lowland og andre.

Nu, har Finnen samlet albummets essentielle kriteriums udgave. Ude nu, præsenterer ’Harmonia – The Deluxe Edition’ alle albummets 14 numre i extended, club erobrende længde. Det indeholder også remix versioner fra en bred vifte af kendte navne. I blandt dem er Solarstone, Jerome Isma-Ae, Gai Barone, Sneijder, Factor B, Tom & Hills og mange andre. ’Harmonia- The Deluxe Edition’ er albummet ingen Orkidea kan, eller bør, være foruden!

Download/stream: https://blackhole.choons.at/harmonia

Tracklist:
01. My Sunset (Extended Mix)
02. Dreamers Of Dreams (Extended Mix)
03. Neo Romance (featuring Ben Lord) (Extended Mix)
04. p:Machinery (Extended Mix)
05. Revolution Industrielle (Extended Mix)
06. Slowmotion III (with Solarstone) (Extended Mix)
07. Strange World (featuring Sami Uotila) (Extended Mix)
08. Glowing Skies (with Lowland) (Extended Mix)
09. Nana (Extended Mix)
10. Redemption (Extended Mix)
11. Purity (Extended Mix)
12. Z21 (with Activa) (Extended Mix)
13. North Star (with Giuseppe Ottaviani) (Extended Mix)
14. Harmonia (Extended Mix)
15. Slowmotion III (with Solarstone) (Solarstone Remix)
16. Slowmotion III (with Solarstone) (Orkidea Remix)
17. Strange World (featuring Sami Uotila) (Tom & Hills Remix)
18. Glowing Skies (with Lowland) (Solarstone Pure Mix)
19. Nana (Jerome Isma-Ae Remix)
20. Nana (Gai Barone Remix)
21. Redemption (Tempo Giusto Remix)
22. Purity (Sneijder Remix)
23. Purity (Nicholas Bennison Remix)
24. Purity (Peetu S. Remix)
25. North Star (with Giuseppe Ottaviani) (Factor B Southern Star Remix)

www.djorkidea.com
www.facebook.com/orkideadj
www.instagram.com/orkidea
www.soundcloud.com/orkidea

www.blackholerecordings.com
www.twenty4sevenmanagement.com

 

 


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,