Home
  • Home
  • Musik Anmeldelser
  • Anmeldelse: Grotesque 259 mixed by Ram, Sean Tyas & Vini Vici [Black Hole Recordings]

Anmeldelse: Grotesque 259 mixed by Ram, Sean Tyas & Vini Vici [Black Hole Recordings]

16 januar 2017 Musik Anmeldelser


ram-sean-tyas-_-vini-vici-grotesque-250

I sidste måned kunne hollandske RAM fejre sin udsendelse 250 af hans Grotesque Radio show, og I denne forbindelse valgte han så også lige at holde en fantastisk fest I Rotterdam, for 5000+ mennesker, og i samme ombæring har 3 af de optrædende dj’s fra festen teamet op og giver os så ’Grotesque 250’ compilation cd’en, mixet af hhv. RAM selv (selvfølgelig), Sean Tyas og Vini Vici.

Disc 1 – mixed by RAM
Grotesque ’bagmand’/head honcho selv RAM, åbner ballet, og serverer et gedigent og velsmurt/gennemført trance mix, der rører både sjæl, krop og sind. Han starter ud med hans og Mark Sherrys eget ’Nordic Nights’ (som også er Grotesque 250 tema tracket), der åbner sig og mixet for en med atmosfæriske, storladne og opløftende toner/noter, hvorefter de smukke, fængende og rørende melodier fra både Robert Nickson og Ciaran McAuley omfavner dig på hhv. ’Heliosphere’ og ’In Memory Of You’. Rykkende og dansende os ind mod den solide mix midterakse rives vi rundt og af sted af ’Erythia’ fra Simon O’Shine & Ahmed Romel, efterfulgt af RAM’s remix af ’City Of Life’ fra Ahmed Romel, hvorefter vi så kan nyde et lækkert ’Parallax’ fra Allen Watts og Amir Hussein, inden RAM selv sætter sig i scene sammen med James Dymond og Aelyn på vokal på det smukke og stormende ’Paradise’.

På en massiv ’Heatwave’ fra Daniel Skyver tager RAM os så solidt videre, og følger op med den energiske og opløftende energibombe ’Energia’ fra Matt Bukovski. Storladent og svævende! Dernæst får nationalitets stoltheden så lige et boost, da danske Stine Groves smukke stemmer rammer en på det følelsesladede ’Forever And A Day’ fra Ram. Smuk og rørende vokal fra skønne Stine og en solid trance produktion begået af Ram her. Efter den smukke vokal sag rammes vi så af en skøn ’Sunbreaker’ fra Davey Asprey, der følges smukt op af et ’Yellow Leaf’ fra Paul Denton, noget der virkelig skaber stemning og følelse i mixet synes jeg. Afslutningsvis tager RAM så hans endelige mix ’stik’ hjem med ’Perception’ fra Allen & Envy og Mhammed El Alami, inden vi rulles helt rundt i entusiastisk trance ekstase med ’Icy’ fra UCast, sådan skal det gøres!

Disc 2 – mixed by Sean Tyas
Fra de lækre trance beats i RAM’s mix, ruller vi energisk og dybt videre på Sean Tyas’ mix, der åbner op med netop rullende, dunkle og dybe psy trance beats/rytmer på ’Believe’ fra Liquid Soul & Neodyne, der så energisk og fortsat psy rullende følges op af et solidt tikkende ’Clockwork’ fra Freedom Fighters. Fed og rykkende start fra Tyas må man sige! Sean fortsætter så over i mere regulære trance toner, og giver os så hans eget opløftende remix af ’Tesalia’ fra Chris Metcalfe, inden vi fortsætter med fuld smæk på trance pedalen på ’Lost Soul’ fra TrancEye. Sean byder så selv ind med hans ’Perfect World’ der perfekt akkompagneres af vokaler fra Victoriya, der så får følgeskab af ’Start Over’ også fra Sean selv feat. Cindy Zanotta, og så lige hans eget remix for blot at krydre mixet ekstra godt. Og det gør det!

Frem mod midten fortsætter Sean med de solide beats og takter, og smider hans eget Dework ind af ’Ascension’ fra Estigma, der efterfølges Orla Feeney & Kristina Sky’s dunkle og sprøde ’Crestfallen’. Bagefter får vi så en solid klassiker, nemlig Ronski Speed pres. Sun Decade ’I’m Alone’, der har fået en ny ’overhaling’ af engelske Adam Ellis, der virkelig har fået smækket et fedt nyt remix sammen af denne klassiske trance sag fra 2002. Sean træder så yderligere på den musikalske gas pedal, og bringer igen de fede, fængende og dundrende psy trance noter ind i mixet, da han hamrer os af sted på hans egen ’Matter Of Time’, der rider os solidt og lækkert af sted, og han følger kun yderligere genialt op på det med ’Inner Healer’ fra Vlind & Magnetic Point, i hans eget Dework, ’The Cyborgs Are Here’ fra Serjan samt mere af hans eget materiale, hvor han lader os ’Swimming In Acid’ i et Sean Tyas VIP mix!

Vi tager dernæst et heftigt ’Look Back’ fra Andy Moor & Somna, i Bjorn Akesson remixet, der fornøjeligt og med fejende, ’lette’ melodier og toner svæver en af sted, hvorefter vi så igen tages med ind på de dundrende og buldrende psy trance noter med ’Cyanosure’ fra Magnus, her i endnu et gedigent Sean Tyas Dework. Mixet rammer så endnu et lækkert klimaks på ’Do Not Be Late’ fra Omega Drive, hvilket et hamrende solidt John Askew rework sørger for, og du kommer bestemt ikke for sent med disse energiske og rivende toner da, der sørger for du ikke sidder stille i hvert fald! Hr. Tyas selv sætter så fuld ’Turbo’ på næstsidst med hans, ja, turboladede, og potente trance produktion her, der ræser effektfuldt af sted, og bestemt sætter fart i mixet. Som sidste trumf, og et lækkert musikalsk kirsebær på toppen, runder Sean sit mix af med klassikeren ’Pure Thrust’ fra Basic Dawn, der her kommer i et nyt rivende og energisk Madwave remix, der flår en fantastisk energi igennem dig, og sætter et godt, solidt punktum for mixet.

Disc 3 – mixed by Vini Vici
Når man siger Vini Vici må man også automatisk sige Psy trance! Duoen blev for alvor kendt med deres sindssygt fede remix af Hilight Tribe’Free Tibet’. Så på disc 3 går vi ’all psy’ sammen med de to herrer, og de lægger netop også ud med deres fantastiske remix af ’Free Tibet’, der med en lækker, kælende og gedigent vibrerende vibe og energi åbner mixet flot op. Specielt den tribal messende stemme der er i nummeret skaber virkelig en fed atmosfære, og selve introen af nummeret emmer også af en fed ’mystik’ og stemning. Vini Vici selv følger op sammen med Ace Ventura’The Calling’, der med marcherende, hamrende rytmer og twistede psy toner og ’svævende’ riffs rider os lækkert videre, og vi tager dernæst en netop dyb tur på Astrix’ ’Deep Jungle Walk’, der tager os dybere ind i de vævende og gungrende/vibrerende psy trance stier. Eminent, fangende og ren undergrunds paradis. Med faste og gode dundrende toner, tager først ’Sonic Masala’ fra Zentura i et Lifeforms remix, og efterfølgende ’Brain Capacity’ fra Ranji & Mind Spin os rykkende videre på de fantastiske psy trance toner, inden vi så midtvejs får serveret et lækkert collab fra Vini Vici drengene selv sammen med Bryan Kearney’We Are The Creators’, hvor de i den grad får skabt en fantastisk stemning med deres track, og efterfølgende tager Vini Vici igen teten, denne gang så sammen med Liquid Soul, og vi får et ’Universe Inside Me’ fremført, inden Coming Soon!!! rammer os og dansefødderne med ’Ambition’. Og jeg skal love for der virkelig lægges energi og virilitet i mixet!

Både ’Universe Inside Me’ og ’Ambition’ rykker så vildt, og efterfølgende står den på endnu mere Vini Vici, og de giver os så ’Namaste’, her i et Static Movement & Off Limits remix. Svirpende, slående og lækkert ’ridende’ os ind på sidste del af mixet mødes vi så af Ticon og hans ’Mirage’, der med ’spacy’ dybe, dunkle og fede psy trance trip fængende toner og effekter/elementer skaber en super fed stemning og atmosfære i hans track her, der virkelig bare fænger. Derefter psy ’trip’ hopper vi så lækkert og dundrende videre på de dunkende toner fra en fed ’Electronic Soul’ fra Off Limits, og efterfølgende derfra får vi intet mindre end et dansk islæt, da Morten Granau rammer ører og krop med hans delikate ’Fuzzy Monkey’, der virkelig er super funky og genialt sat sammen, super fedt! Næstsidst ryger vi de mere dybe, dunkle og dystre psy trance toner med ’E.B.E.’ fra Captain Hook & Ace Ventura, og ja det er et fængende og gribende ’hook’ du her bliver præsenteret får, som går rent ind og fanger dig perfekt i nummerets ’twistede’ atmosfære. Til sidst tager vi så en ’Ionic Defibulizer’ fra Grouch vs. Perfect Stranger i et Grouch remix, der virkelig lige giver hele mixet og din krop et yderligere ’twist’ og bringer dig lækre, dybe, tunge og slående psy trance toner og beats, bringende mixet hele vejen igennem og frem til en gedigen afslutning.

Konklusion: Jeg skal love for at de 3 mixes her formår at komme virkelig vidt omkring inden for trance verdenen/genrerne! Er du vild med de mere ’ordinære’ trance beats så er der bestemt garanti for pletskud på RAM og Sean Tyas mixes, mens du får den fuldt ladede psy trance menu serveret på solid vis fra Vini Vici på deres mix.
Rating: 8/10.

Label: Black Hole Recordings

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=-ygtZyezK10

Køb/stream/download: https://grotesque.choons.at/250

Tracklist RAM, Sean Tyas & Vini Vici – Grotesque 250:
Disc 1 – RAM
01. Mark Sherry & RAM – Nordic Nights [Grotesque 250 Anthem]
02. Robert Nickson – Heliosphere
03. Ciaran McAuley – In Memory Of You
04. Simon O’Shine & Ahmed Romel – Erytheia
05. Ahmed Romel – City of Life (RAM Remix)
06. Allen Watts & Amir Hussain  – Parallax
07. RAM & James Dymond featuring Aelyn – Paradise
08. Andres Sanchez & Katherine Amy – These Ties Are Binding
09. Daniel Skyver – Heatwave
10. Matt Bukovski – Energia
11. RAM featuring Stine Grove – Forever And A Day
12. Davey Asprey – Sunbreaker
13. Paul Denton – Yellow Leaf (Extended Mix)
14. TrancEye – Atum
15. Allen & Envy, Mhammed El Alami – Perception (Niko Zografos Remix)
16. UCast – Icy

Disc 2 – Sean Tyas
01. Liquid Soul & Neodyne – Believe
02. Freedom Fighters – Clockwork
03. Chris Metcalfe – Tesalia (Sean Tyas VIP)
04. TrancEye – Lost Soul (Extended Mix)
05. Sean Tyas featuring Victoriya – Perfect World (Extended Mix)
06. Sean Tyas featuring Cindy Zanotta – Start Over (Sean Tyas Remix)
07. Estigma – Ascension (Sean Tyas Dework)
08. Orla Feeney & Kristina Sky – Crestfallen
09. Ronski Speed presents Sun Decade – I’m Alone (Adam Ellis Remix)
10. Sean Tyas – Matter Of Time
11. Vlind & Magnetic Point – Inner Healer (Sean Tyas Dework)
12. Serjan – The Cyborgs Are Here
13. Sean Tyas – Swimming In Acid (Sean Tyas VIP)
14. Andy Moor & Somna – Look Back (Bjorn Akesson Remix)
15. Magnus – Cyanosure (Sean Tyas Dework)
16. Omega Drive – Do Not Be Late (John Askew Rework)
17. Sean Tyas – Turbo
18. Basic Dawn – Pure Thrust (Madwave Remix)

Disc 3 – Vini Vici
01. Hilight Tribe – Free Tibet (Vini Vici Remix)
02. Vini Vici & Ace Ventura – The Calling
03. Astrix – Deep Jungle Walk
04 Zentura – Sonic Masala (Lifeforms Remix)
05. Ranji & Mind Spin – Brain Capacity
06. Vini Vici & Bryan Kearney – We Are The Creators
07. Vini Vici & Liquid Soul – Universe Inside Me
08. Coming Soon!!! – Ambition
09. Vini Vici – Namaste (Static Movement & Off Limits Remix)
10. Ticon – Mirage
11. Off Limits – Electronic Soul
12. Morten Granau – Fuzzy Monkey
13. Captain Hook & Ace Ventura – E.B.E.
14. Grouch vs. Perfect Stranger – Ionic Defibulizer (Grouch Version)

facebook.com/ramofficial
twitter.com/djramnl
soundcloud.com/djram-nl

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec


, , , , , , , ,