Home

Ude nu! Grotesque 250 mixet af RAM, Sean Tyas og Vini Vici!

4 januar 2017 Musik Nyheder


ram-sean-tyas-_-vini-vici-grotesque-250

Den 10. december 2016, vendte et af Hollands ledende fest arrangører navne/teams tilbage til Rotterdams 100 år gamle Maassilo kompleks, for på ny at gennemføre endnu en ekstraordinær fest/event af spektakulære dimensioner. Inden for i den historiske silo, husende deres sidste episke fest i 2016, gjorde 15 dj’s og 5000+ gæster deres til at Grotesque 250 blev fejret og hyldet med musikalsk maner.

Velsagtens deres mest imponerende show/oplevelse til dato, og netop derfor er 3 af de optrædende dj’s fra ’Grotesque 250’ gået sammen for at give dig og begå al den energi, spænding og ’elektricitet’ der er en sådan aften på en tre disc compilation! ’Stateside’ bastions residerende Sean Tyas, Vini Vici – et af scenens hurtigst voksende navne i 2016 og Grotesque ’kongepingvin’ selv, RAM, serverer ’Grotesque 250’ albummet for dig. Bringende den specielle aften/nat tilbage til live og til dig, har de 3 ’spinnere’ på over 3½ times musik, fordelt på 48 tracks, indkaldt de bedste, mest seismiske, og mest ’250’ karakteriserende trance numre der er tilgængelige!

Præcisions mixet henover dets tre discs/mixes, finder du udgivelser og ’omarbejdede’ tracks fra nogle af scenens mest ærede navne, Andy Moor, Mark Sherry, Astrix, Robert Nickson, Ace Ventura, Ronski Speed, Davey Asprey og Estigma i blandt dem. Og der er samme grad lige så meget lækkert fra trance generation ’nu-guard’ også, hvor du får det seneste studie materiale fra (dyb indånding!) James Dymond, Allen Watts & Amir Hussain, Daniel Skyver, Matt Bukovski, Chris Metcalfe, Adam Ellis samt fra snesevis af andre. Og, selvfølgelig, efterladende deres egne individuelle mærker selv på mixene, kan du skam også regne med masser af nyt fra produktionsbordene selv fra Sean, Vini Vici og RAM.

Så forbered dig på en lækker ’tilbagespoling’ til trance karnevallet af alle trance karnevaler: ’Grotesque 250’ er tilgængelig nu både via streaming tjenester, som download og som fysisk cd!

Udover selve eventen der blev afholdt, og dets album ’følgeskab’ i form af ’Grotesque 250’ udgivelsen, var det samtidigt også en fejring og et cadeau til RAM’s ugentlige Grotesque radio show, der nåede episode 250. Straks tagende disc 1 ind i et højt gear, åbner RAM selv ballet med ’Nordic Nights’ – hans og Mark Sherrys 250 show anthem track. I tæt formation derefter kommer så ’Heliosphere’ fra Robert Nickson, Ciaran McAuleys ’In Memory Of You’ samt Simon O’Shine/Ahmed Romel samarbejdet ’Erythia’. Sammen med James Dymond & Aelyn’Paradise’ finder vi RAM solidt tilbage på mixets midtpunkt, og lidt længere fremme indarbejder han så hans ’Forever And A Day’ for en god ordens skyld, der oven i købet har vokal af danske Stine Grove! Vævet ind og iblandt disse, får du så også lækkerier fra bla. Davey Asprey’Sunbreaker’, ’Heatwave’ fra Daniel Skyver samt Matt Bukovski’s ’Ebergia’ og til sidst ’Icy’ fra UCast, der alt sammen får tilkaldt og frembragt en helt speciel ’Grotesque 250’ ekstase.

Med en snert af og tråde til Psy trancen, ser vi Sean Tyas’ mix nærmest koge på musikalsk napalm fra start af. Liquid Soul & Neodynes ’Believe’ og ’Clockwork’ – den seneste fra Freedom Fighters forsegler mixets åbnings minutter solidt. Disse gøder så jorden til ’Start Over’ og ’Perfect World’  to af lytter favoritterne fra Seans 2016 album ’Degenerate’. Adam Ellis’ remake af Ronski Speed/Sun Decade klassikeren ’I’m Alone’ og Andy Moor & Somna’s ’Look Back’ i et heftigt Bjorn Akesson remix styrer midtersektionen lækkert af sted i solid anthem stil, inden ’Cyanosure’ fra Magnus samt Seans egen ’Turbo’ begraver mixets ’nål’ helt ind i det røde felt.

Med Vini Vici’s ankomst til pulten, bliver den sidste tredjedel af ’Grotesque 250’ afsmittet totalt over i fuldt udblæst Psy trance. Duoens remix af ’Free Tibet’ fra Hilight Tribe, deres samarbejde med Ace Ventura’The Calling’ og Astrix’s ’Deep Jungle Walk’, sætter tilsammen en større præcedens for deres mix. Yderligere sonisk potens er ikke langt bagefter, hvor ’E.B.E.’  fra Captain Hook & Ace Ventura og ’Ambition’ fra Coming Soon!!! giver os solide ’psy-spiking punches’. Og med Bryan Kearney samarbejdet på ’We Are The Creators’, Liquid Soul samarbejdet på ’Universe Inside Me’ og det blændende remix fra Static Movement og Off Limits af VV’s egen ’Namaste’, bringer det kollektivt den israelske duos første compilation mix til en mægtig og vældig storladen konklusion.

’Grotesque 250’  må siges at være en heftig kandidat til at være den første essentielle trance compilation i 2017, og det bedste er at den allerede er ude!

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=-ygtZyezK10

Køb/stream/download: https://grotesque.choons.at/250

Tracklist RAM, Sean Tyas & Vini Vici – Grotesque 250:

Disc 1 – RAM
01. Mark Sherry & RAM – Nordic Nights [Grotesque 250 Anthem]
02. Robert Nickson – Heliosphere
03. Ciaran McAuley – In Memory Of You
04. Simon O’Shine & Ahmed Romel – Erytheia
05. Ahmed Romel – City of Life (RAM Remix)
06. Allen Watts & Amir Hussain  – Parallax
07. RAM & James Dymond featuring Aelyn – Paradise
08. Andres Sanchez & Katherine Amy – These Ties Are Binding
09. Daniel Skyver – Heatwave
10. Matt Bukovski – Energia
11. RAM featuring Stine Grove – Forever And A Day
12. Davey Asprey – Sunbreaker
13. Paul Denton – Yellow Leaf (Extended Mix)
14. TrancEye – Atum
15. Allen & Envy, Mhammed El Alami – Perception (Niko Zografos Remix)
16. UCast – Icy

Disc 2 – Sean Tyas
01. Liquid Soul & Neodyne – Believe
02. Freedom Fighters – Clockwork
03. Chris Metcalfe – Tesalia (Sean Tyas VIP)
04. TrancEye – Lost Soul (Extended Mix)
05. Sean Tyas featuring Victoriya – Perfect World (Extended Mix)
06. Sean Tyas featuring Cindy Zanotta – Start Over (Sean Tyas Remix)
07. Estigma – Ascension (Sean Tyas Dework)
08. Orla Feeney & Kristina Sky – Crestfallen
09. Ronski Speed presents Sun Decade – I’m Alone (Adam Ellis Remix)
10. Sean Tyas – Matter Of Time
11. Vlind & Magnetic Point – Inner Healer (Sean Tyas Dework)
12. Serjan – The Cyborgs Are Here
13. Sean Tyas – Swimming In Acid (Sean Tyas VIP)
14. Andy Moor & Somna – Look Back (Bjorn Akesson Remix)
15. Magnus – Cyanosure (Sean Tyas Dework)
16. Omega Drive – Do Not Be Late (John Askew Rework)
17. Sean Tyas – Turbo
18. Basic Dawn – Pure Thrust (Madwave Remix)

Disc 3 – Vini Vici
01. Hilight Tribe – Free Tibet (Vini Vici Remix)
02. Vini Vici & Ace Ventura – The Calling
03. Astrix – Deep Jungle Walk
04 Zentura – Sonic Masala (Lifeforms Remix)
05. Ranji & Mind Spin – Brain Capacity
06. Vini Vici & Bryan Kearney – We Are The Creators
07. Vini Vici & Liquid Soul – Universe Inside Me
08. Coming Soon!!! – Ambition
09. Vini Vici – Namaste (Static Movement & Off Limits Remix)
10. Ticon – Mirage
11. Off Limits – Electronic Soul
12. Morten Granau – Fuzzy Monkey
13. Captain Hook & Ace Ventura – E.B.E.
14. Grouch vs. Perfect Stranger – Ionic Defibulizer (Grouch Version)

facebook.com/ramofficial
twitter.com/djramnl
soundcloud.com/djram-nl

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec


, , , , , , , ,