Home
  • Home
  • Musik Nyheder
  • AVA 10 Years: Past, Present & Future- mixet og kompileret af Andy Moor & Somna

AVA 10 Years: Past, Present & Future- mixet og kompileret af Andy Moor & Somna

20 november 2016 Musik Nyheder


AVA 10 Years: Past, Present & Future- mixet og kompileret af Andy Moor & Somna

Den 7. august 2006, krystalliserede Andy Moor’s højt roste, entals vision for 2 musik genrer sig sammen indtil ét pladeselskab. Det blev døbt AVA Recordings, og ved slutningen af det år, talte alle progressive og trance fans ikke om meget andet. ’Hot’ kom næsten ikke i nærheden af at beskrive det – AVA var simpelthen lava!

Med uendelige stilistisk balance og en ualmindelig præcis timing og sans for tidsånden, spændte Andy’s første salve af Ava udgivelser imellem kløften af to solide stilistiske genrer, nemlig progressive og trance. 10 utrættelige release år senere, er dets position som et af de legendariske labels inden for disse genrer for længst cementeret. Det har sat og sendt mange nye producere ind på deres spor, samt også været første release ’havn’ for såvel etablerede producere, og ikke mindst også været den platform hvorfra størstedelen af Andys produktioner er udgivet. I sidste måned, via udgivelsen med titlen ’Look Back’, fejrede Ava sin udgivelse nr. 150.
I denne måned, via den ’ekstraordinære’ ’Ava 10 Years: Past, Present & Future’, markeres det på en yderst omfattende måde AVA’s årti som et label og en enhed der altid er forrest på frontlinjen.

Med lækker ’kritisk’ og nøje sans, er denne 3 disc udgivelse kompileret og mixet af Andy Moor og label manager/sergent Benjamin ’Somna’ Leung, og det præsenterer dig for eksemplarisk musik og mixes fra start til slut. Det indeholder og præsenterer musik fra navne spredt solidt over hele den veritable pantheon af trance og progressive musikken. I blandt her på får du numre fra navne som Lange, Mat Zo, Gareth Emery, Andrew Rayel, Orkidea, RAM, Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H., Omnia, Eximinds, Solis & Sean Truby, Bryan Kearney, Indecent Noise og selvfølgelig Andy Moor og Somna.

På ’Past’ mixet rulles vi af sted, næsten fra den helt spæde start. Vi starter nemlig med Railpressureflip intro mixet af David West’s ’Make U Mine’ der var Ava Recordings’ udgivelse nr. 2, og netop dette track og intro mix varsler et mix der er spækket med et bombardement af mange af labelets tidlige highlights. Inkluderet er bl.a. Jav D & Mat Zo’s ’Silver Lining’, og berømte Andy Moor samarbejder med Lange, Orkidea og Ashley Wallbridge. Længere ind får du skelsættende års udgivelser som RAM & Alex M.O.R.P.H.S.’s rework af RAM’s ’Grotesque, ’Lekta’ fra Sean Tyas samt Ben Nicky & Linnea Schossow’s ’Tears’. Naturligt nok er der også en masse af Moor’s eget solo materiale iblandet også: ’I Be’, ’Fade To Light’, ’Love Again’, ’Faces’ og ’Fight The Fire’ for at nævne et par stykker.

Om udgivelsen af denne jubilæums compilation, udtaler Andy: “This album encapsulates the history of AVA Recordings, whilst helping portraying what lies ahead for our label. I’m proud of what we have achieved so far and believe that we will continue to portray our musical ethos”

Som titlen antyder, giver albummet dig et panorama view ikke kun på dets formative år, men også på de mere nuværende tider. Den anden disc sætter nålen i tiden here-and-now med nogle af AVA’s ’latterday floor-ward’ tænkere. Iblandt dem er ’A Priori’ fra Hazem Beltagui, Northia remixet af Joseph Areas’ ’Montego’, og Yang/Kirkpatrick team-up’et på ’Hearts At War’. Beltagui rammer os igen med hans remix af Lange/Moor klassikeren ’Stadium Four’, og vi får også på disc 2 AVA150 udgivelsen ’Look Back’, et lækkert samarbejde mellem netop Moor og Somna. Antillas & Dankann’s 2016 rework af Andy Moor & Sue McLaren’s ’Trespass’, ’Robot Future’ fra Mike Saint-Jules og Exminds’ ’Andromeda’ er blandt dem der runder disc 2 solidt af.

Andy til side, der er ikke noget andet individ i AVA’s historie der har været lige så meget med til at influere AVA Recordings end Benjamin ’Somna’ Leung. Tagende dette indtil det skarpeste perspektiv, er disc 3 platform for intet mindre end 7 af hans udgivelser/remixes, hvor ’Because You’re Here’, ’Hands’ og ’Back To Lige’ (der alle har vokal fra skønne Jennifer Rene) er iblandt dem. I og omkring dem får du så Bryan Kearney’s remix af Easton & Roxanne Emery’s ’Healing Rain’, Davey Asprey’s sommer ’brændende’ ’Guardians’ samt Adam Ellis’s remix af Betsie Larkin & Andy’s ’Not Afraid’.

“Since joining AVA, I’ve had the pleasure of working closely with Andy and helping build our catalogue and sound” udtaler Benjamin, og fortsætter “I’m extremely honoured and pleased to be involved with this album project and couldn’t be more proud of the music we are releasing on our labels. I am so excited for what the future has in store!”

Henover 3 discs/mixes, 230 minutter og 59 tracks, kortlægger Andy og Somna’s ’Past, Present & Future’ det label der ændrede kursen for ikke kun en, men 2 elektroniske musik genrer. Det er ude nu!

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=2H1Je0p7b1o

Køb / bestil: https://ava.choons.at/10years

  AVA 10 Years: Past, Present & Future – Mixed by Andy Moor & Somna Tracklist: 

Mix 1 – Past
01. David West – Make U Mine (Railpressureflip Intro Mix)
02. Jav D featuring Mat Zo and Einat – Silver Lining (Tell Me) (Myon at Albion Vocal Mix)
03. Lange & Andy Moor – Stadium Four
04. Andy Moor vs Orkidea – Year Zero (Andy Moor’s First Light Remix)
05. Orkidea – Metaverse (Gareth Emery Remix)
06. Andy Moor & Ashley Wallbridge featuring Gabriela – World To Turn (Club Mix)
07. Faruk Sabanci & Yilmaz Altanhan – Eighties 2014
08. Andy Moor featuring Jessica Sweetman – In Your Arms
09. RAM – Grotesque (Alex M.O.R.P.H. and RAM Original Mix)
10. Sean Tyas – Lekta
11. Andy Moor – I Be
12. Ashley Wallbridge – JYNX
13. Ben Nicky featuring Linnea Schossow – Tears
14. Luke Bond – Superstar
15. Andy Moor – Fade To Light
16. Andy Moor & Betsie Larkin – Love Again (Andrew Rayel Remix)
17. Omnia featuring Melissa Loretta – Halo
18. Andy Moor & Ashley Wallbridge featuring Meighan Nealon – Faces
19. Andy Moor featuring Sue McLaren – Fight The Fire
20. Yuri Kane featuring Melissa Loretta – Saved You

Mix 2 – Present & Future
01. Harnam & Max Denoise – In Voyage (Extended Mix)
02. Hazem Beltagui – A Priori
03. Joseph Areas – Montego (Northia Remix)
04. Arman Bahrami – Icy Life
05. ReSeize – Bleeding Heart
06. Sheridan Grout – Holding On
07. Andy Moor & Somna – Look Back
08. Sense8 – Freelancer
09. Lange & Andy Moor – Stadium Four (Hazem Beltagui Remix)
10. Yang featuring Amy Kirkpatrick – Hearts At War
11. Sheridan Grout & Michele C – One Chance (Extended Mix)
12. Somna & Yang featuring James Darcy – Come Back Tonight
13. Andy Moor & Betsie Larkin – Love Again (Somna Remix)
14. Mike Saint-Jules – Robot Future (Jorza Remix)
15. Andy Moor & Somna featuring Amy Kirkpatrick – One Thing About You (Eximinds Remix)
16. Sheridan Grout – Puma
17. VENIICE & Michele C – Coming Undone (Spark & Shade Remix)
18. Andy Moor featuring Sue McLaren – Trespass (Antillas & Dankann 2016 Rework)
19. Andy Moor & Michele C – We Can Be Free (Alex Ender Remix)
20. Eximinds – Andromeda

Mix 3 – Present & Future
01. Somna & Jennifer Rene – Because You’re Here (Mixail Remix)
02. Hazem Beltagui & Adara – Wild Horses (Harry Square Remix)
03. Davey Asprey – Guardians
04. Andy Moor & Ashley Wallbridge featuring Meighan Nealon – Faces (Somna Remix)
05. Vadim Bonkraskov – Prometheus
06. Hans Seo featuring Anna Toth – Sky Dancer (Somna Remix)
07. Andy Moor featuring Carrie Skipper – She Moves (Solis & Sean Truby Remix)
08. Andy Moor – Resurrection (Indecent Noise Remix)
09. Easton featuring Roxanne Emery – Healing Rain (Bryan Kearney Remix)
10. Andy Moor & Carrie Skipper – So Much More (Saad Ayub Remix)
11. Sean Mathews & Max Millian – Highest Hopes (Manuel Rocca Remix)
12. Somna & Jennifer Rene – Hands (A.R.D.I. Remix)
13. Arman Bahrami – Nova (Amos & Riot Night Remix)
14. Somna & Jennifer Rene – Back To Life (Daniel Skyver Remix)
15. Somna & Jennifer Rene – Awakening (Assaf Remix)
16. Eximinds featuring Natalie Gioia – I’ll Be Your Angel (Matt Chowski Remix)
17. Somna & Diana Leah – Fell For You (Cold Rush Remix)
18. Andy Moor & Ashley Wallbridge featuring Gabriela – World To Turn (Allen & Envy Remix)
19. Betsie Larkin & Andy Moor – Not Afraid (Adam Ellis Remix)

andymoor.com
somnamusic.com
avarecordings.com

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 

 


, ,