Home
  • Home
  • Musik Nyheder
  • Solarstone præsenterer Pure Trance V5 mixet af Solarstone, Sneijder og Forerunners

Solarstone præsenterer Pure Trance V5 mixet af Solarstone, Sneijder og Forerunners

4 november 2016 Musik Nyheder


Solarstone præsenterer Pure Trance V5 mixet af Solarstone, Sneijder og Forerunners

Livet. Der er få garantier i det. Men et Pure Trance event bør dog være et af dem, ellers bør du sørge for det er det. For det er bestemt et du kan satse din nat på. Ingen genre hybridiseringer, ingen klodsede stilistiske krampetrækninger, men et direkte forbud mod kunstnerisk forfængelighed – alt sammen monteret som standard. Og, som altid, vedligeholdende den højeste årvågenhed over denne virtuositet finder vi P.T.’s mastermind og ’dommer’ i trance renhed, Solarstone.

År efter år, i de sidste 5 i hvert fald, har hans bevægelse støt og roligt skiftet fra at være tektonisk i yderkanten ind til nu at være i trance scenens epicenter. Engang noget man nærmest kunne betegne som det helt holdt udenfor og udelukket, er det nu stedet som betegnes som trancens helt rigtige centrum og naturlige hjem.

Til at markere 5 året for hjælpen med at bringe trance musikken tilbage på dets naturlige og rigtige spor, gennem Pure Trance v5’s udgivelse, hæver Pure Trance igen baren og spillet, forhøjer sin indsats og genialitet – igen – og tager tingene endnu et gear op!

Mens Pure stilistisk for evigt vil betyde Pure, har dets breddegrad for humør, tone og følelse og tempo meget få grænser. I 2016, er Pure Trance albummet blevet recastet til billedet af en Pure Trance aften/nat. Der har bevæget sig fra at være en dobbelt cd/mix til en nu at være en 3 disc/mix, givende den evnen til på omfattende vis at reflektere den ægte Pure Trance start til slut oplevelse. Fra tonerne af den lækre progressive trance til de peak rammende/kammende af melodisk og opløftende trance, igennem til dets hårdt slående/rykkende højdepunkter, illustrerer PTV5 det hele – nær ved – i real time.

I kraft af denne udvikling, finder den også sig selv mulig i at reflektere den numeriske stigning i DJ’s spillende inden for Pure’s distrikt. Til dato, har Solarstone co mixere på Pure Trance inkluderet Giuseppe Ottaviani, Bryan Kearney, Orkidea og Gai Barone. Agtende dette ’opkald’ fra Pure afdelingen og joinende den ære og rolle for 2016, finder vi i år både Sneijder samt ’kult’ trance navnet Forerunnes. Tilføj Solarstone’s mix, og du får altså 33% mere trance-bang for din investering!

Disse dj’s ville dog være på ’bar bund’, hvis ikke det var for de producere og navne som ’PTV’ har været i stand til at tiltrække fra den brede masse af talent der er derude. Faste P.T. leverandører som Giuseppe Ottaviani, John 00 Fleming, The Space Brothers og selvfølgelig Solarstone, Sneijder og Forerunners selv bliver joinet af et væld af first-time puritanere, såsom peakXperience, Insert Name, Ocean State, Marcin Przybylski og Tom Bro for at nævne et par stykker.

Startede den musikalske Pure ’ark’ op, finder vi Brenden ’Forerunners’ LaBonte. Hans åbnings mix grundlægger PTV5’s fundament i en kølig galaktisk mode. Det er spækket og pakket med cremen af den strøm af stemningsfuld, rummelig, mere ether gennemsyret afgrøde, inkluderende masser af materiale fra Pure Trance’s eget Progressive sublabel vinge. Iblandt dets 16 tracks og remix versioner får vi navne præsenteret som Gai Barone, Nick Stoynoff, Namatjira, Leo G, Horizons og mange andre. Det er samtidigt også podiet for Brendens seneste track, ’Prism’, samt første Forerunners x Solarstone samarbejde, ’Dying Star’.

Om leveringen af sit mix, udtaler Forerunners:I am excited for fans to experience the full spectrum of Pure Trance in ‘V5’. Laying the foundation properly in disc 1 for Solarstone & Sneijder to build upon was key. A lot of passion and preparation went into these discs to ensure we created a lasting piece of audio art that encapsulated the essence of Pure Trance.

Tagende tempoet op, og forhøje skønhenden og tilbedelsen af de flotte harmonier, frembringer Solarstone sammenligneligt masser af nyt materiale fra Pure Trance’s mainline/label selv til hans mix. Igennem dets spilletid, finder du musik fra Giuseppe Ottaviani, Simon Bostock, Suncatcher, Peter Steele, Russel G og andre. Han bruger også sit mix til debuter, nemlig hans ’Lifeline’ track, hvor han har teamet op med Ferry Tayle, samt vi får nye remixes fra Amir Hussain og UDM af hhv. klassikeren ’Release’ og ’Lost Hearts’.

Kommenterende på Pure Trance’s udvikling, udtaler Solarstone: “Volume 5 is a wonderful three disc journey which encapsulates the #KeepItPure club experience. From the deeper progressive side of the Pure Trance sound to my uplifting selection & finally Sneijder’s tougher, end-of-the-night tailored madness!

Bringende nattens Purity til en tilpas hamrende konklusion, skubber Sneijder Pure Trance’s ‘nål’ ind I det røde felt. Over 19 tracks, bringer han bl.a. soniske genialiteter fra Will Atkinson, Chris Metcalfe, Nick Callaghan, Will Rees, Sam Jones til os, ind i hans 80 ’thrill’ fyldte minutters mix. Gennem Darren Porter remixet af The Space Brothers & Mark Sherry’s ’Let It Come’ og Voolgarizm reworket af ’Thunderstruck’ fra Mario Piu, ser det ham også sende og vise respekt til nogle af scenens tidligste stjerne/ledende lys.

Om at joine listen a Pure Trance mixere, udtaler Sneijder: “I’m a huge fan of the Pure Trance movement and all it stands for. It was a pleasure to compile a disc featuring my take of the Pure Trance sound: energetic, melodic & dancefloor orientated“.

Så puritanere, V5 er ude nu! Pure Trance compilationen er gået open-till-close! Vil nogenting nogensinde være det samme igen?

Køb/stream/download: https://pure.choons.at/ptv

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=fb6yCv1Krwk

Pure Trance V Tracklist:
Disc 1 – Mixed by Forerunners

01. Foxhill – Supermassive (Forerunners Digital Shamans Edit)
02. Biologik – Grey Skies
03. Solarstone & Forerunners – Dying Star
04. Nick Stoynoff – Omni
05. Phil Martyn – Phosphorous
06. Evgeny Lebedev – Deep Thoughts
07. Namatjira – Illuminar
08. Insert Name – Apo
09. John 00 Fleming – Chemical Equilibrium (Subandrio’s ‘Global Mission’ Remix)
10. Leo G – Supersonic (Gai Barone Remix)
11. Soulfinder & Shane Robinson – Dopamine (Forerunners Remix)
12. Forerunners – Prism
13. Jelly For The Babies & Odison – Utopia
14. Marcin Przybylski – Werther Effect
15. Tom Bro – Morning Light
16. Horizons – Last Stop Bloemendaal
Disc 2 – Mixed by Solarstone

01. Simon Bostock – Marrakech (Intro Reconstruction)
02. Suncatcher & Exolight – Nothing Like You
03. Peter Steele – Gull (Reconstruction)
04. Tony Anderson – Eyes Wide Open (Robert Nickson Remix)
05. Matt Smith – Trance Nation vs. Saint-Saëns – Aquarium (Solarstone Reconstruction)
06. Solarstone – Release (Amir Hussain Extended Remix)
07. peakXperience – Nostalgia
08. Ocean State – Gods
09. Westlake & Jennifer Rene – Where You Are (Chris Metcalfe Remix)
10. Solarstone & Ferry Tayle – Lifeline
11. Mea Culpa – The Child (Alan Banks Remix Reconstruction)
12. Russell G – Driven
13. Paul Denton – The Way Back
14. Giuseppe Ottaviani & Christian Burns – Brightheart (OnAir Mix)
15. Alan Morris – Digital Eye
16. Eco with Driftmoon – Trust In The Wind
17. Solarstone – Lost Hearts (UDM Remix)

Disc 3 – Mixed by Sneijder

01. Lostly – By Morning You’ll Be Gone (Pure Trance Intro Mix)
02. Paul Webster & McAree & Clancy – Snake (Extended Mix)
03. Will Atkinson – Till Dawn (Original Mix)
04. Sneijder – Without You Here
05. Chris Metcalfe – Orbit
06. Mesh – Purple Haze (Mark Leanings Remix)
07. Paul Denton – Yellow Leaf
08. Sneijder & Katty Heath – The Only Place (UCast Remix)
09. Mike Sanders – Curfew
10. Allen Watts & Jak Aggas – Spitfire
11. Nick Callaghan – Fandango
12. Mike Sanders – Gine
13. Nick Callaghan – Live For Today (Extended Mix)
14. Audiofire (UK) – Charaka (Yeke Yeke Edit)
15. Will Rees – Weapon (Original Mix)
16. Sam Jones – Brainstorm
17. The Space Brothers & Mark Sherry – Let It Come (Darren Porter Remix)
18. Sneijder – Resolute (Shugz Remix)
19. Mario Piu – Thunderstruck (Voolgarizm Mix)

solarstone.co.uk
puretrance.com
twitter.com/ilikeitpure
facebook.com/puretrance

twitter.com/richsolarstone
facebook.com/solarstonefanpage
soundcloud.com/solarstone

blackholerecordings.com
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec
soundcloud.com/blackholerecordings

 

 


,