Home

Anmeldelse: Adam Ellis – In Trance We Trust 021

5 oktober 2016 Musik Anmeldelser


Adam Ellis – In Trance We Trust 021 [In Trance We Trust / Black Hole Recordings]

Efter sidste års mammut jubilæums udgave, som var 20. udgave, er Black Hole Recordings / In Trance we trust nu klar med nummer 21 i serien, der denne gang er mixet af engelske Adam Ellis.

Adam starter ITWT mixet ud med de lækre svævende og strygende toner af et ’Jetlag’ fra UCast, der solidt og lækkert får os den helt unikke og perfekte ITWT stemning, inden vi så rykker hurtigt lidt opad i gear og stemning med de smukke melodiske trance toner fra Adam Ellis selv der sammen med Michele C. på vokal giver smukke følelser og atmosfære på ’Don’t Disappear’. Derfra rykkes vi igen heftigt og medrivende videre på de euforiske og opløftende trance beats fra David Rust’ ’Nightshade’, der med masser af energi og flotte kompositioner breder sig smukt ud i mixet. God vokal og solid produktion/lyd er der mere af igen efterfølgende, hvor det så er Chris Metcalfe feat. Amy Kirkpatrick på ’Across The World’ der rammer øregangen og kroppen, og igen tager os i en fantastisk og forførende ’state of mind’ med henrivende og fuldblods drønende trance toner sammen med den kælende vokal fra Amy herpå. Ladende mixet yderligere super potent og pulserende op i stemning og intensitet dropper Adam så den pumpende og drivende ’Alpha Seven’ fra Danny Minns, hvorefter vi skyder videre op i trance himmelen på en tur til ’Atlanta’ fra Jerzyk, der lader de drømmende og tænksomme toner og melodier gøre flot indtryk på en.

Cirka midtvejs sætter Adam så virkelig sig selv flot og forførende i centrum og midtpunkt, det er nemlig hans sindssygt fede remix af klassikeren ’Diamond Back’ fra Mekka, der er tilbage fra 2000, der her har været en lækker tur igennem Adams remix hænder. Og de lækre fejende, svævende og ’hviskende’ toner og ’vokal’ bliver virkelig flot brugt og sat i scene, ovenpå Adams solide trance beats og energiske riffs. Virkelig smukt! Vi brager og danser lækkert videre og tager en tur ned til vores ’Subconscious’ hvor Will Atkinson er rejseleder, og vi er her lagt ind til et lækkert twist i de mere mørke og dunkle trance toner/kamre med hans veludviklede talent, genialitet og sans for altid solide produktioner. Dette er heller ingen undtagelse! Trædende os elegant og videre af sted på trance speederen, besøger vi så ’Fire Kingdom’ med Skylex, der smider heftige og mere tech snærende trance toner på os, mens der med en heftig og hamrende bassline skabes noget god og dyb bund i nummeret.

Fra et ild rigt kongerige tager vi så tilbage i tiden, nærmere bestemt til ’Acropolis’, der dog her fra Niko Zografos bestemt ikke kan kaldes gammel og støvet, tværtimod! Fuld fart over feltet og gedigen, solid trance produktion, der sætter fut og mere skub i tingene. Derfra tager Allan Morrow så over og smider en omgang ’Magnus’ efter os, der rammer os med melodiske, opløftende og euforiske stemninger og passager, og dybe, tunge basslines. Solidt, og med masser energi på mixet, lader Adam os så rykke ind på sidste del af mixet ved at lade os ’Exploring Another Reality’ med Active Limbic System. Dybe, dunkle og rykkende toner blandet med lækre, oplysende synth toner må siges at være en god cocktail heri, der rammer rent ind. Intet kan stoppe dette lækre mix, og ’Unstoppable’ er også netop hvad Aimoon må siges at være med hans delikate produktion her. Heftige, tunge og energiske toner tilsat et lækkert og virkelig smukt breakdown, der flot og forførende virkelig bygger smukt op til at gigantisk klimaks.

Adam Ellis selv blander sig så efterfølgende, hvor han giver os hans ’Tilikum’, hvor vi kan nyde flotte, symfoniske kompositioner blandet med lidt break-beat agtige beats/takter og så ellers også en heftig dosis af Adams velkendte og solide lyd og energiske/medrivende toner. Ekstatisk!

Vi tager et dyk ned i de lidt mere mørke og lækre dunkle kroge igen på ’Eden’s Calling’ fra Shugz, der blander den rå, techede og ’aggressive’ trance del med euforiske, opløftende og mere lyse/melodiske toner og stemninger. En seriøs og lækkert hårdtslående trance sag, der virkelig river en fantastisk rundt! Til sidst rundes denne fænomenale compilation og dette sindssygt lækre mix så af med en klassiker af høj rang, nemlig Midway ’Monkey Forest’ i et sprit nyt og gedigent Casey Rasch remix, der med de velkendte toner fra originalen og Rasch’ 2016 lyd virkelig slår sig fast og tager en af sted på en fornøjelig og gedigent rykkende trance oplevelse!

Konklusion: In Trance We Trust ja, det skal jeg sandelig love for Adam Ellis her solidt og gedigent får proklameret og cementeret. Igennem et helt og aldeles lækkert, medrivende og genialt arrangeret mix, der ikke lader nogen tvivl tilbage om, hvorfor ITWT lyden og dets budskab er så universelt og smukt.
Rating: 10/10.

Teasers:

https://www.youtube.com/watch?v=Nq2MhqmTQz0
https://www.youtube.com/watch?v=tq5dvEYlxKw&list=PLUSRfoOcUe4btshfUm7tIBnjaA1NL934_

Køb:

http://www.finenight.com/black-hole-recordings/in-trance-we-trust-021.html
https://www.beatport.com/release/in-trance-we-trust-021/1807000
http://www.juno.co.uk/products/adam-ellis-in-trance-we-trust-021/620559-01/
https://www.amazon.co.uk/Trance-Trust-Mixed-Adam-Ellis/dp/B01IDPBQ2E
https://www.imusic.dk/cd/0808798302128/dj-adam-ellis-2016-in-trance-we-trust-021-compact-disc
https://itwt.choons.at/vol021

Tracklist:
01. UCast – Jetlag (Intro Mix)
02. Adam Ellis & Michele C – Don’t Disappear
03. David Rust – Nightshade
04. Chris Metcalfe featuring Amy Kirkpatrick – Across The World
05. Danny Minns – Alpha Seven
06. JERZYK – Atlanta
07. Mekka – Diamondback (Adam Ellis Remix)
08. Will Atkinson – Subconscious
09. Skylex – Fire Kingdom
10. Niko Zografos – Acropolis
11. Allen Watts – Magnus
12. Allan Morrow – Desolation
13. Active Limbic System – Exploring Another Reality
14. Aimoon – Unstoppable
15. Adam Ellis – Tilikum
16. Shugz – Eden’s Calling
17. Midway – Monkey Forest (Casey Rasch Remix Edit)