Home
  • Home
  • Musik Anmeldelser
  • Anmeldelse – Damaged Neon mixed by Jordan Suckley x Allen & Envy | Jordan Suckley x Freedom Fighters [Damaged Records / Black Hole Recordings]

Anmeldelse – Damaged Neon mixed by Jordan Suckley x Allen & Envy | Jordan Suckley x Freedom Fighters [Damaged Records / Black Hole Recordings]

30 september 2016 Musik Anmeldelser


Damaged Neon mixed by Jordan Suckley x Allen & Envy | Jordan Suckley x Freedom Fighters [Damaged Records / Black Hole Recordings]

Den engelske dj, producer og deck maestro har fuld fart på og succes med sit Damaged Records og navn, og der er allerede kommet 2 compilations under Damaged flaget, senest ‘Red Alert’ sidste år, hvor han gik b2b på mixene med hhv. Liquid Soul og Sam Jones. Nu er Jordan så klar igen med en ny Damaged Records compilation, der den gang går helt i ’Neon’, og hvorpå han mix ’ganger’ sig op imod og med hhv. Allen & Envy og Freedonm Fighters

Mix 1 – Jordan Suckley x Allen & Envy

På mix 1 mødes Jordan med den engelske trance duo Allen & Envy. I dette mix blandes A&E’s  melodiske, energiske, techy og opløftende trance stil med Jordans mere ’full on’ energiske trance og psy trance inspirerede lyd.

Vi lægger ud med de dybe, rå og ’aggressive’ toner af ’Contaminated’ fra Suckley selv, her i et mørkt og lækkert twistet Argt remix. Derfra rykker og rives vi så fantastisk og videre af sted på først ’Unknwon’ fra Sam Jones, efterfulgt af Maarten de Jong og hans ’Clockwork’, der virkelig tikker af sted på fornemmeste vis! Vi tages dybere og endnu mørkere ned og igennem trance tonerne med en omgang ’Blood Drunk’ fra Project 8, efterfulgt af en gang fed ’Vortex’ fra Orla Feeney & Kriss Cuyte.

Derefter tager Suckley så igen selv teten energisk videre på hans ’Ritual’, efterfulgt af en solid omgang ’Soothsayer’ fra XGenic, inden Will Ress rammer os dybt og mørkt med hans ’Weapon’, for fuld fart. Richard Durand smækker gearet yderligere op med hans remix af Tiësto klassikeren ’Traffic’, der virkelig er ond på den fede måde.

Midtersektionen er så en udstilling og solid forestilling udi A&E lyden, da her diskes op med en perlerække af deres produktioner og kunnen. Først får vi det flotte vokal nummer ’Without You’ med Neev Kennedy på vokal i et solidt Dan Stone remix, der efterfølges af ’Promises’ med Cari på vokal, og så igen derefter går de helt ’Immortal’ sammen med Robin Vane. Dernæst får vi dem så på remix fronten, da de leverer deres remix sammen med Mark W af Craeme Harrison’s ’Xanthe’. Bagefter der rammes vi så af de nydelige og svævende toner af Forerunners’ ’Lifecycle’ i et smukt Amir Hussain remix, inden vi igen kan nyde mere A&E lyd, da vi så mødes af ’Vega’ fra dem sammen med Allen Watts, her i et Cold Rush remix, der rykker godt igennem kroppen på en. Frem mod slut trancer vi så kun yderligere fedt og forførende af sted med Chris Metcalfe & Allen Watts’ ’Trinity’, hvorefter Miroslav Vrlik så rykker os en tur rundt ’Backyeard’ inden det hele slutter med et fornøjeligt klimaks fra Allen & Envy selv sammen med UDM, der ’sprænger’ os helt op i euforien med ’Ignite’, her leveret og tændt til bristepunktet i et F.G. Noise remix. Sådan skal det leveres må jeg sige!

Mix 2 – Jordan Suckley x Freedom Fighters

På mix 2 er det så Freedom Fighters der spiller op ’imod’ Suckley, og på dette mix graver de 2 knægte virkelig lækkert dyb ned og tager os en på en rejse og tur igennem de mange lag af progressive psy trance og psy/goa trance.

Vi starter rejsen ind i de dybe, gungrende, vibrerende og stemningsfyldte psy atmosfærer med Freedom Fighters egen ’Wasteland’, der virkelig flår en super fedt rundt på mørke og dystre beats/kompositioner, der så solidt og rykkende efterfølges af først ’a Real Good Time’ fra Loud & Burn In Noise, og så mere Freedom Fighters på ’Spiral’ sammen med Lifeforms. En super fed og energisk start skal jeg love for, og der indskydes så yderligere top loadet musikalsk ’brændstof’ med den fantastiske ’The Calling’ fra Vini Vici & Ace Ventura, efterfulgt af en ’double up’ fra Astrix, der først tager os flot og forførende igennem en ’Jungle Walk’, inden han så sammen med Tristen er klar til en ’Awake The Snake’.

’Mother Funker’ brager vi så af sted på fra Pixel & Wrecked Machines, i et hamrende og rykkende remix fra Outsiders, efterfulgt af et energisk ridt med ’The Tube’ fra Revolution 9 og Amara. Vi kan så byde ind med et lækkert dansk islæt herpå, i det Phaxe river og danser os lækkert af sted med hans ’Angels Of Destruction’, der her kommer i et Neelix Whatz Up remix! Efterfølgende slår vi så ind på ’Aztec Curse’ fra Jordan Suckley selv, der her inviterer Eddie Bitar med på remix opgaven, og det er der kommet en yderst potent og tungt udgave ud af, der tager dig dybt og mørkt ned i nogle fantastiske trance kroge.

Med pulserende og lækkert vuggende melodier og toner, bevæger mixet sig bare flot og gedigent fremad, og efter ’AztecCurse’, er det så en omgang ’Zulu magic’ vi tryllebindes af, fra de 2 herrer Christopher Lawrence og Indecent Noise, efterfulgt af de dybe bølger af ’Revolution’ fra Liquid Soul, i et Future Frequency remix.

Afslutningsvis indleder Suckley & Freedom Fighters ballet med mere lækkert fra Revolution 9 & Amara der svinger os af sted på ’Scolopendra’, der heftigt får følgeskab af ’Be Right’ fra Ritmo & Liquid Soul inden det hele kanaliseres ind til tops med Lostly remixet af Christopher Lawrence’ ’Banshee’! En fænomenal afslutning på mixet.

Konklusion: Jeg skal da ellers lige love for du her får en helt igennem medrivende og fantastisk tur i alle trancens neon farvede toner og nuancer! Både Suckley x Allen & Envy og Suckley x Freedom Fighters giver et virkelig solidt og enestående resultat, der bare understreger tydeligt, hvorfor netop trance er en skøn og fornøjelig genre! Rating: 9/10.

Køb: https://damaged.choons.at/neon

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=RmK4PRxnGdI

Tracklist:

Jordan Suckley, Allen & Envy and Freedom Fighters – Damaged Neon

Mix 1 – Jordan Suckley vs Allen & Envy

01. Jordan Suckley – Contaminated (Argy Remix)
02. Sam Jones – Unknown
03. Maarten de Jong – Clockwork
04. Project 8 – Blood Drunk
05. Orla Feeney & Kriess Guyte – Vortex
06. Jordan Suckley – Ritual
07. XGenic – Soothsayer
08. Will Rees – Weapon
09. Tiësto – Traffic (Richard Durand Remix)
10. Allen & Envy & Neev Kennedy – Without You (Dan Stone Remix)
11. Allen & Envy with Cari – Promises
12. Allen & Envy featuring Robin Vane – lmmortal
13. Graeme Harrison – Xanthe (Allen & Envy & Mark W Rework)
14. Forerunners – Lifecycle (Amir Hussain Remix)
15. Allen & Envy & Allen Watts – Vega (Cold Rush Remix)
16. UDM featuring lrina Makosh – Set Me Free (Mike Sanders Remix)
17. Chris Metcalfe & Allen Watts – Trinity
18. Miroslav Vrlik – Backyard
19. Allen & Envy & UDM – lgnite (F.G. Noise Remix)

Mix 2 – Jordan Suckley vs Freedom Fighters

01. Freedom Fighters – Wasteland
02. Loud & Burn In Noise – A Real Good Time
03. Freedom Fighters & Lifeforms – Spiral
04. Vini Vici & Ace Ventura – The Calling
05. Astrix – Deep Jungle Walk
06. Astrix & Tristen – Awake the Snake
07. Pixel & Wrecked Machines – Mother Funker (Outsiders Remix)
08. Revolution 9 & Amara – The Tube
09. Phaxe – Angels Of Destruction (Neelix Whatz Up Remix)
10. Jordan Suckley – Aztec Curse (Eddie Bitar Remix)
11. Indecent Noise & Christopher Lawrence – Zulu Magic
12. Liquid Soul – Revolution (Future Frequency Remix)
13. Revolution 9 & Amara – Scolopendra
14. Ritmo & Liquid Soul – Be Right
15. Christopher Lawrence – Banshee (Lostly Remix)
www.damaged-records.com
facebook.com/JordanSuckleyMusic/
facebook.com/allenandenvy
facebook.com/freedomfightersofficial

blackholerecordings.com
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec
soundcloud.com/blackholerecordings