Home

Pleasurekraft på Culture Box – Anmeldelse

18 september 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Culture Box som tilbage i januar havde deres 11 års  fødselsdag kunne lørdag aften præsentere et monster line-up.

Som første gangs besøgende på Culture Box kan klubben virke meget dyster. Men under overfladen finder man hurtigt ud af, at Culture Box er en af de førende elektroniske klubber i København, og har været førende på den elektroniske scene igennem de sidste 11 år. Når man går ind af døren på Culture Box er det img_20160918_060303første man trænder ind i den store bar. I underetagen finder man garderoben og Red Box. Red Box er den del af klubben hvor forfesterne bliver afholdt, og typisk en mere chilled scene end mainstage. Red Box lukker typisk også tidligere end selve Black Box som er mainstage. Går man op i stuen finder man hurtigt Black Box som er den store scene. Det er her de store artister og DJs fyrer op for nattens undergrunds toner. Lyset er dunkelt i hele klubbet, dansegulvet er kun lyst op at lidt rødt lys fra et par lamper og lasere. Selve indretningen er holdt i den rå stil, og gør at man virkelig kan mærke at man trådt ind på en undergrunds klub.

598970_10151252157791901_1608958977_nWhat Happens er et af de helt store klub koncepter inden for den elektroniske undergrund, og har trukket mange store navne til København igennem tiden. Denne lørdag aften og natten til søndag var ingen undtagelse, man kunne på Culture Box atter engang opleve nogle kæmpe udenlandske navne bag pulten.

Festen startede i underetagen på Red Box hvor man kunne oplev den danske DJ Tobber holde sin fødselsdag bag pulten, med nogle lidt mindre tunge house og techno rytmer. Efterfølgende kunne man opleve australske Dylan Griffin.

På Black Box i stueetagen tog festen fart allerede fra start af. Tim Andresen som er manden bag What Happens fyrede op for et lækkert dj set de to første timer. Kl. 02.00 var det tid til hovednavnet Pleasurekraft. Pleasurekraft har spillet et utal af steder rundt om i verden, og ser man på hans tour liste er man heller ikke et minut i tvivl om, at det er et kæmpe navn Culture Box har fået trukket til Danmark. Pleasurekraft startede ud de første 2 timer i den mere bløde ende af hans musik. Efter kl. 04 fik festen foralvor fart, og der blev fundet nogle virkelig tunge Techno rytmer frem. Pleasurekraft var officielt sat til at slutte kl. 05.30 men fortsat til omkring kl. 06.00 til stor glæde for publikum. Herefter tog Tim Andresen atter over og sørgede for, at lukke festen med manér.

På PartyZone nød vi virkelig en aften og nat i selskab med nogle virkelig dygtige undergrunds DJs. Er du til undergrunds musik kan vi varmt anbefale at besøge Culture Box! På PartyZone giver vi festen maks antal stjerner!

star1star1star1star1star1

 

 


, , , ,