Home

Puls – Anmeldelse

10 september 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Lørdag d. 3 september blev der i Herlev Hallen afholdt Puls, et velgørenheds arrangement for Hjerteforeningen.

For første gang skulle der afholdes velgørenheds arrangement for Hjerteforeningen,  mange lokale støttede op om eventet. Aftenens konferencier Flemming Jensen havde desvære lagt sig syg op og derfor havde Thomas Evers taget over som konferencier hvilket skulle vise sig at, være en fornuftig beslutning. Thomas Evers var meget dygtig og absolut kompetent som konferencier. Showet startede med at, Thomas Evers bød velkommen og da han er kendt fra ‘Vild Med Dans’ tog han en start dans med Mie Moltke.

Som første kunstnere kunne man opleve Glostrup Musikkor synge bl.a. Rasmus Seebach’s – Olivia. (Der ligger video på vores Facebook).

Derefter kunne man opleve Pharfar optræde med et par numre og showet blev for alvor skudt i gang. De to stand-up kommikere Thomas Wivel og Andrey Castañeda havde også fundet vej til Herlev Hallen samt man kunne opleve bakkedanseren Anette Oxenbøll levere et fantastisk show.

Sidst på aftenen var det tid til, at Stig Møller & Peter Ingermann fyrede op for deres helt store klassiker ‘Sikke en dejlig dag’. Derefter kunne man opleve selveste Man Band, som er kendt fra X Factor levere et solidt show.

Efter der var blevet sagt tak for i aften begyndte after partyet, hvor bandet Party Royale fyrede op for en masse Disco klassikere og derefter DJ Lina, som sluttede festen med et brag af et DJ set. DJ Lina spille også Lounge musik starten på aftenen samt under alle pauserne i løbet af aftenens show.

På PartyZone fik vi rigtig fin service vi fik lov til, at spise med under selve middagen, hvilket vi på ingen måder kan klage over. Vi må dog sige at der er plads til forbedringer, både hvad angår show, men også lyden. Der var virkelig ikke styr på lyden, og hvilket også resulterede i at vores udsendelse på radioen ikke lød godt. Man kunne  i løbet af aftenen opleve en tryllekunstner bruge alt for lang tid på scenen han skulle maks have haft 5-10 min, men var på scenen i hvert fald 30 min og det tog desvære lidt luften ud af et ellers udenmærket show.

På PartyZone giver vi kun Puls 3 Stjerner, dette skyldes at der er plads til forbedringer, men så sandelig også for de meget festlige indslag der var fra kunstnerne. Vi glæder os allerede til næste gang Puls afholder et event.

star1star1star1star2 star2