Lige Nu
Monstermix Martin Nørgaard & Ulrik Brinck
Home

Morgen Rave på KB18 – Anmeldelse

31 juli 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


KB 18 som ligger i det gamle Kødboderne i København, lagde lørdag aften og søndag morgen hus til en af de vildeste rave fester!

KB 18 er kendt for deres rave fester som tit varer til langt ud på morgenen, sommetider slutter festerne først kl. 10 om formiddagen. Denne weekend var ingen undtagelse. PartyZone ankom desvære først meget sent på morgenen og vi gik desvære glip af hovednavnet Carl Craig fra Detroit. Selvom vi først ankom kl. 5.40 stod vi i kø, men da vi først kom indenfor forstod vi hvorfor! Der var fyldt med gæster som ravede derudad til den tunge og dybe Techno!

Selvom vi ankom noget sent fik vi dog et par fede DJs at høre i form af “Tellström & Ronin”. Ronin blev i 2006 kåret som verdens bedste nye dj-talent til Thirst-verdensmesterskabet i Sydafrika.

Kl. 6.30 var det tid til de sidste DJs “Bongo & Pusk” skulle indtage pulten. Bongo & Pusk har spillet på nogle af de større klubber i bl.a. Berlin. Udover de nævnte navne kunne man tidligere på aftenen opleve Nilu og Henri Matisse.

På PartyZone nød vi virkelig de tunge morgen techno rytmer, og da vi tog hjem fra klubben kl. 7.30 var vores fødder færdige og for, at det ikke skulle være løgn var klubben stadig fyldt med festglade mennesker! Grundet vi ankom så sent til festen vil vi i denne omgang ikke give festen nogen stjerner, men vi kan varmt anbefale KB18’s rave fester!