Lige Nu
Monstermix Martin Nørgaard & Ulrik Brinck
Home

Jumanji på Docken – Anmeldelse

31 juli 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Lørdag aften kunne man på Docken opleve årets helt store Beach Clubbing Event Jumanji.

Docken som har lagt lokaler til alt lige fra Raw til Tam Tam festerne lagde lørdag rammen om Jumani, som blev afholdt af Copenhagen Events. En fest der strakte sig over hele 17 timer, med et line-up spækket med navne inden for den danske EDM scene. Hele eftermiddagen og tidlig aften kunne man ude i strand området høre lækre toner fra bl.a. Martin Lewis og Naima. Toner lige fra Beach House over i det tungeste og vildeste Trap.

Senere på aftenen åbnede den store scene i halen hvor et super fedt lyd- og lys show kunne opleves og høres. På scenen kunne man opleve Ude Af Kontrol, som er kendt for deres Progressive inspirerede toner med Hip-Hop ind over. Senere på aften kunne man opleve Stickywoofers med et super lækkert House set. Derefter var det Electrick Village, som leverede et solidt EDM set hvor de spillede nogle af de helt store hits for tiden i nogle twistede EDM remixes, og sluttede deres set af med Timmy Trumpet helt store track “Psy or Die”. Efter Electrick Village kom Balken på scenen med hans første DJ-set nogensinde. Balken har produceret musik sammen med bl.a. Englando. De to sidste timer på natten kunne man opleve de to Progressive Psytrance artister DJ Nova og DJ Naturalize.

På lys- og lyd siden var der ikke en finger at sætte alt spillede maks, og vi føler vi gået hjem med en god oplevelse. Desvære var der mangel på gæster hvilket bevirkerede at området til tider virkede tomt. Der var lagt op til en fest med pools, jacuzzi og strand fest. Manglen på gæster mener vi skyldes det halv kedelige vejr der var ind over København lørdag, samt det lidt rodede line-up rent genre mæssigt.

Os på PartyZone havde generelt en god oplevelse til Jumanji, men der er plads til forbedringer fra arrangørens side. Bl.a. burde arrangøren hvad angår genre samt artister være mere bevist om hvilken rækkefølge de skal komme i, samt hvor mange genre man ønsker at lave en fest med. Det virkede til tider rodet at der det ene øjeblik blev spillet beach house, og det andet øjeblik hård Trap eller hård EDM. Hvad angår artister burde arrangøren også være bedre til at finde nogle store hovednavne som kan trække gæster til. Vi føler lidt der manglede nogle “store” navne i primetimen.

På PartyZone giver vi festen 3,5 stjerne ud af 5 mulige. Dette skyldes ene og alene det noget rodede line-up samt genre forvirringen, havde de to ting været på plads ville festen have haft fået top karakter!

star1star1star1star3star2