Lige Nu
Monstermix Martin Nørgaard & Ulrik Brinck
Home

Joey Moe koncert på Nemoland – Anmeldelse

31 juli 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Søndag aften var der lagt op til top hygge med en af Danmarks helt store pop og R’n’B ikon Joey Moe.

Nemoland på Christiania har igennem en årrække haft gratis koncerter om søndagen, og sommeren 2016 er ingen undtagelse. Søndag aften kunne man på Nemoland opleve Joey Moe live med fuld band. En musikalsk oplevelse i særklasse.

Joey Moe har i år 10 års jubilæum, med 6 studie albums bag sig, og på vej med et nyt i nærmeste fremtid. Man var ikke tvivl under koncerten om at Joey Moe har et stort bagkatalog, han spillede gamle klassikere som f.eks. Yo-Yo som var et af de helt store hits på de danske klubber tilbage i 2009. Han sang også nummeret Sig JA som han indspillede sammen med Jokeren tilbage i 2009 og Ligthers Up fra 2010. Man kunne også høre numre som Million og Hvis Det Ik’ Skal Være Os. Som ekstra nummer kom Joey Moe ned blandt publikum og stod midt på Nemoland og sang.

På PartyZone er vi meget positivt overraskede over Joey Moe’s live performance, og hele hans band han har med. Trommeslageren gav den virkelig maks, og hele koncerten var generelt meget energifyldt. Man kan høre på den måde Joey Moe synger på, at han virkelig elsker det han laver og, at hans sange kommer dybt fra hans hjerte. På PartyZone giver vi koncerten maks antal stjerner!

star1star1star1star1star1