Lige Nu
Monstermix Martin Nørgaard & Ulrik Brinck
Home

Mr. Wilms på Portalen – Anmeldelse

11 juni 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Lørdag aften var der lagt op til en aften med høj samt intim stemning på Portalen i Greve da Mr. Wilms gav koncert.

Mr. Wilms med forsanger Jimmy Wilms Løndorf er det man i musik kredse ville kalde et Indie Folk Rock band. Indie er en betegnelse for uafhængige bands, som ikke er signet hos de store anerkendte pladeselskaber.

Mr. Wilms blev dannet i 2007 og har igennem årene udgivet en del albums, og de er pt. på trapperne med endnu et nyt album.

Lørdag aften gav Mr. Wilms en intim koncert på Portalen i Greve hvor de nøje havde udvalgt 28 numre fra deres diskografi på knap 300 numre, både nye kommende udgivelser samt numre fra deres tidligste albums.

Som gæst til koncerten fik jeg virkelig en fornemmelse af Mr. Wilms er blevet overset, for magen til talent på den danske Folk musik scene skal man lede længe efter! Hele bandet leverede en yderst lækker koncert!

Selvom vi normalt på PartyZone kun anmelder elektroniske fester og koncerter var det virkelig et frisk pust, at få lov til at opleve Mr. Wilms! Jeg kan kun anbefale enhver der kan lide Folk Rock at gå ind høre og se Mr. Wilms live til en koncert. Jeg vil også dem give mine varmeste anbefalinger med på vejen, og håbe at de større pladeselskaber vil få øjnene op for Mr. Wilms. De fortjener en chance for at komme ud på de større scener og gi koncerter! På PartyZone giver vi koncerten 5 store stjerner!

star1star1star1star1star1