Home

Burn Residency – Anmeldelse

9 juni 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Torsdag aften var Jolene i Kødbyen forvandlet til et netværksmøde mellem DJ’s, da konkurrencen Burn Residency skulle køre af stablen.

Burn Residency et en DJ konkurrence hvor fem danske finalister er blevet udvalgt og skal dyste om en ‘all inclusive’ tur til Ibiza, hvor de har chancen for at gå hele vejen til hovedpræmien om et sommer residency på festøen over dem alle + 100.000€ investeret i deres karriere. På Ibiza vil DJ’sene spille på klubber som Space, Sankys og Café Mambo.

Danskere der tidligere har været med på Ibiza kan bl.a. nævnes Henri Mattise der blev nr. 2 i 2014.

I aftens DJ Battle kunne man opleve følgende fem DJs:

Janus Lavring
Voldfrom
Nikolaj Lund
David Egebjerg
Don Cato.

Dommerpanellet var bestående af Kenneth Bager, Dennis Hovat, Mikkel Soltauw, Kristian Kjøller og KANT, og valgte at vinderen af aftens dyst var Nikolaj Lund!

Efter selve DJ konkurrencen kunne man opleve Soul Clap fra USA og Agoria fra Frankrig bag pulten. Grundet det en torsdag aften var os fra PartyZone desvære nød til at forlade stedet kort efter vinderen var kåret!

Det er svært at give en fest som denne nogen bestemte antal stjerner, og derfor undlader vi også stjernerne i denne omgang! Det var egentlig mest er en hyggelig aften med DJ kollegaer, og en lille showcase fra de forskellige DJs. Det skal dog siges at vi lagde mærke til at det er Funktion-one højtalere der sad i loftet, hvilket for lydnørder er super lækkert!