Home

Tiesto i Tivoli – Anmeldelse

3 juni 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Fredag aften kunne man opleve et af tidens størteste elektroniske navne stå på plænen i Tivoli.

Tiesto fyrede godt op under publikum i den gamle have. Han startede med hans nyere produktioner og fyrede ellers et lækkert DJ set af med bl.a. Hardwell’s Remix af Coldplay – A Sky Full Of Stars, samt en bootleg af Blade. Generelt er Tiesto i dag kendt for hans mere klubbede lyd, og det skinnede også igennem hans set den første halvanden time. Den sidste halve time af koncerten fyrede Tiesto op for tempoet, og man fik lidt Hardstyle i form af Brennan Heart & Wildestylez – Lose My Mind. Det ældre publikum som har været med fra starten af Tiesto’s karriere ventede klart på, at han spurgte om folk var klar til Tiesto Classics. Og Classics det fik man, og det var ventetiden værd! Numre som Addagio for Strings og Elements of Life røg ud over højtalere til stor glæde for publikum!

Tivoli har fået licens til at spile højere 3 gange om året, og Tiesto koncerten var den ene af dem! Lyd niveauet var ganske fornuftigt når man stod helt oppe foran scenen, men stod man lidt længere bagud kunne man godt mærke at der manglede en smule lydniveau, et par ekstra højtalere i midten af plænen havde ingen skade gjort! På den visuelle side var der ikke en finger at sætte, det er en forholdsvis lille scene der er i Tivoli, og det mærkes på lys effekterne, som eller var ganske fine. Tivoli som er kendt for fyrværkeri showsene, havde da også sørget for fyrværkeri løbende under koncerten.

På PartyZone giver vi koncerten 4 ud af 5 stjerner, og vi glæder os meget til at se om Tivoli kan hive flere store elektroniske navne til haven!