Home

Distortion @ Tam Tam vs In – Anmeldelse

1 juni 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Onsdag aften kunne man opleve Distortions vildeste scene Daily Dak efterfuldt af et brag af en efterfest på Penthouse.

Tam Tam folkene gjorde det igen, leverede et brag af en fest på Penthouse hvor man den første time kunne høre de gamle IN klassikere, med Penthouse’s resident DJ Tony Manic bag pulten. Tony Manic har været med på Trance og Rave scenen siden start 90erne, og leverede et fantastisk lækkert set, som virkelig kunne få de gamle IN trampere til af danse igennem!

Kl. 23.00-03.00 Kunne man opleve kunne man opleve 4 Psytrane navne fra Israel. Først Royal Flush som fyrede et virkelig lækkert Progressive set af! Efter Royal Flush var det Major 7 der stod på scenen, og trykkede et lidt hårdere Psytrance set af! Derefter var det Bizzare Contact og X-Noize som fyrede op for Full On Psytrancen, og virkelig fik folk til at gi den max gas på dansegulvet. For de lidt mere rutinerede Psytrance kendere så er er Royal Flush og Bizzare Contact en og samme person, dog med to forskellige projekter og artist navne. Den anden person der også står bag Bizzare Contact og som er bedre kendt for Mystical Complex var dog ikke fløjet med til Danmark. Det samme er gældene med Major 7 og X-Noize som også er to projekter med samme mand bag.

Kl. 03.00 kunne man opleve Gaizentrix fyre den max af med et lidt mere melodisk off beat set, men som var super lækkert. Gaizentrix har mange elementer i hendes musik med vokaler og en ting vi på PartyZone især lagde mærke og som gjorde os bløde i knæene, var lyden af saxofon. Et element man ikke så tit høre i Psytrance.

Til at lukke ballet af var det en god ven af radioen DJ PB der stod bag pulten. DJ PB er kendt som gammel IN DJ. DJ PB leverede et virkelig lækkert oldschool set som var helt i IN’s ånd, hvor man blandt andet kunne høre Psytrance udgaver af Delerium – Silence og Dark Monks – Insaine.

På lyd siden har vi kun ros til overfor arrangøren og Penthouse. Der blev leveret en meget ren og lækker lyd, som gjorde det til en fornøjelse at være gæst! På lys og effekt siden var Penthouse virkelig pyntet op til den store guld medalje, og her var heller ikke en finger at sætte.

På PartyZone må vi krybbe til kors og atter en gang give festen MAX antal stjerner. Det var en fornøjelse igen at være gæst hos Tam Tam, og Penthouse!