Home

Tam Tam vs. IN – Anmeldelse

5 maj 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Penthouse der til dagligt huser på Nørregade 1, var i nat forvandlet om til en kæmpe Psytrance klub.

Først på aften kunne man opleve Thomas Vendelboe der igennem mange år var fast resident DJ på Discotek IN. Vendelboe fyrede op for de gamle IN klassikere så der var IN nostalgi for alle pengene. Kl. 24.00 var den danske DJ duo Vikkelsø & Trausel der stod på scenen. Vikkelsø & Trausel er kendt fra den Københavnske Psytrance scene og leverede et lækkert opvarmnings-set inden live artisterne gik på.

DaVinci Code var den første live artist der gik på kl. 01.00. DaVinci Code er kendt for hans lækre Progressive lyd, og leverede også et super sprødt Liveset, hvor han bl.a. havde Coming Soon’s klassiker I Only Smoke Weed med i settet, et track hvor Faithless track Insomnia er samplet.

Vini Vici gik på scenen som live artist nummer to. I den time Vini Vici spillede formåede han virkelig at få skabt en vild stemning i IN’s gamle lokaler. Især da han spillede sit remix af Hilight Tribe – Free Tibet gik folk fuldstændig amok. Man kunne også opleve Vini Vici spille remixes af klaskkere som For an Angel og Children. Du kan se en lille video i slutningen af artiklen som vi optog under Vini Vici’s set.

Den tredje artist der stod på scenen var Vibe Tribe. Vibe Tribe er kendt for hans mere tunge lyd, og formåede da også at levere et konge set. Publikum var i ekstase efter Vini Vici så der lå noget af en opgave foran Vibe Tribe, man han fuldførte det til UG.

Den sidste live artist på natten var Sesto Sento som er kendt for især hans meget melodiske Full-On. Mange kender sikkert hans remix af Moby’s klassiker Lift Me Up. Det var dog ikke et nummer han fyrede af i nattens set. Men man kunne bl.a. opleve ham spille et remix af Celldweller – We Will Never Die, og 1200 Mics – Mascaline. Som det sidste nummer i hans set spillede han sit remix af Yves La Rock – Rise Up.

Til slut kunne man opleve Djane Enough som også er kendt fra den Københavnske Psytrance scene. Hun er kendt for hendes mere tunge Full-On og leverede en times Full-On set som kunne henlede en til en seriøs morgen fest.

På lyd siden var der ikke en finger at sætte, Penthouse er generelt kendt for en god lyd, og det samme er Tam Tam. Dog var lyden en anelse for lav i starten. Vi målte for sjov Lydstyrken med vores telefoner og der målte de kun omkring 80 dB de første par timer. Der blev dog skruet højere op i løbet natten!

På den visuelle side var der heller ikke en finger at sætte, lækker lys og laser opsætning. Deco’s blev levered af Danske Twisted Universe som er kendt for at levere deco’s i højklasse, og man må sige at det var pyntet virkelig flot op i lokalerne!

Hvis vi skal nævne bare én negativ ting, så er det at vores fødder er voldsomt ømme i dag, nok mest p.g.a. alt tramperiet. Ellers kan vi ikke sætte en finger på arrangementet. Det var virkelig fuldført i særklasse, og på PartyZone giver vi festen maksimal antal stjerner!

star1star1star1star1star1