Home

Blowout – anmeldelse

25 marts 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Fredag aften kunne man opleve en massiv EDM og Trance fest i den gamle tappehal TAP1 på Carlsberg.

Man kunne til start opleve navne som Marwo, Emil Lange og Kelde som er kendt fra den danske klub scene, og som lagde godt op til TooManyLeftHands og MORTEN, og dermed fik lagt en god stemning til resten af festen.

Kl. 22 gik TooManyLeftHands på scenen, og leverede en lækker blanding af House og EDM. Kl. 23 gik MORTEN på scenen, og leverede et ret tungt EDM set, og fik på fineste manér varmet godt op til Trance’en.

Kl. 24 gik Daniel Kandi på scenen, til hans hidtil største event i Danmark. Daniel spillede den mere bløde del af Trance’en, og holdt sig primært til den Progressive del, og det var rørende at se og høre Daniel flere gange tilkendegive hvor glad han var for at spille i Danmark. Efter Daniel Kandi kunne man opleve John O’Callaghan som Blowout fik fløjet ind fra Irland. John O’Callaghan’s stil er væsentlig tungere og dybere, og han holdt sig i den Techede del af Trance’en.

Kl. 02.30 gik engelske Ben Nicky på scenen, og headfuckede os alle med hans solide og tunge mashups af Trance og Psytrance. Efter Ben Nicky kunne man opleve engelske Jordan Suckley levere hans Damaged Sound, der virkelig fik lukket, slukket og blæst TAP1 omkuld. Og dermed fik de lukket et legandarisk og historisk sted i København med manér!

Hvad angår det visuelle, var der igennem hele aften fuld tryk på både lys-, laser- og pyroeffekter. Det lydmæssige var der heller ikke en finger at sætte, du fik en ren og god lyd uanset hvor i området du stod. Så alt i alt var det en super opsætning.

I lyset af Paul Van Dyk’s uheld, der betød at han desvære måtte aflyse, skal der herfra lyde en stor ros til arrangørerne for at finde nogle solide erstatninger. Desvære så kunne det tyde på at hans uheld har haft en indvirkning på billetsalget. Og vi kan kun håbe på at der kommer genbooking af Paul Van Dyk i Danmark hurtigst muligt.

Fra PartyZone har vi kun ros til overs til arrangørerne, og alle involverede parter, vi fik igennem aftenen en top professionel behandling, og oplevede kun smilende crew folk. Fra PartyZone giver vi festen maks karakter, og hvis vi kunne ville vi give festen 6 ud af 5 stjerner.

star1star1star1star1star1