Home

DJ SASH! på Retro – anmeldelse

15 januar 2016 Koncert & Fest Anmeldelser


Fredag aften og nat i Helsingør, stod en af de bedste DJs fra Danmark bag pulten sammen med Dance legenden DJ SASH!.

Retro er kendt for deres 16+ fester, som trækker unge mennesker til fra hele Nordsjælland samt Sverige. Denne fredag aften var ingen undtagelse. Dog var gennemsnits alderen en anelse højere grundet Dance legenden DJ SASH! var at finde bag pulten.

Som opvarmning kunne man opleve KEWIN en forholdsvis ukendt DJ fra det det københavnske natteliv. Et spænende talent som er værd at følge.

David Egebjerg har et kæmpe talent og med god grund at han er nomineret til Danish Deejay Awards for andet år i træk som Årets Mainstream-Deejay. David er teknisk dygtig og formår at holde en fest uden lige. Det gjorde sig også gældene Fredag aften da han for alvor rev Retro midt over i to.

Efter David Egebjerg kunne man opleve selve hovednavnet DJ SASH!. SASH! er kendt fra hans sen 90’er og start 00’er Dance. Gambaleh, Ecuador og Stay numre som de fleste i midt 20’erne kender alt til, og var også nogle af de numre man kunne høre SASH! fyre af på Retro. Fredag aften gav SASH! er regulært DJ-set hvor han holder fast i hans Dance lyd, dog med en god blanding af klassikere samt det nyeste nye. Det altid en fornøjelse at opleve SASH! uanset om det som DJ eller artist.

Alt i alt var det en festlig aften. En aften hvor man fik hørt to store talenter på den danske DJ scene, samt en af de største Dance legender. Vi giver festen hele 5 stjerner.

star1star1star1star1star1