Home

Armin Van Buuren – Anmeldelse

6 november 2015 Koncert & Fest Anmeldelser


Trance legenden Armin Van Buuren besøgte fredag aften Ballerup Super Arena.

Til start på scenen kunne mange opleve danske Kris O’Neil. Trance artisten og DJ’en som fornyligt er flyttet til Holland kom hjem på et gæstevisit og leverede et forrygende opvarmnings set, og efter manges mening den DJ der leverede det mest trancede set på aften. Kris O’Neil spillede bl.a. han hans eget remix af Tiesto’s klassiker Just Be, og sluttede af med hans eget remix af Cosmic Gate’s Body of Conflict.

Den anden artist man kunne opleve på scenen fredag aften var norske Ørjan Nilsen. Ørjan som er særlig kendt fra hans klassiske Trance track La Guitarra lagde hårdt ud med Progressive og Tech Trance’en. Ørjan Nilsen leverede en lille time i den tunge ende, og var da også for tungt for nogle af de Trance fans som havde håbet på Uplifting Trance. Men herfra et godkendt set!

Armin Van Buuren var i Danmark for første gang i 13 år. Sidst han var i Danmark var tilbage i 2002 på Onsdags Trance klubben Club Georgeus der holdt til på det daværende Discotek IN. Lyden har ændret sig meget siden den gang, og helt sikkert også en del af koncertgængerne fredag aften der ikke rigtig har fuldt med tiden. Armin Van Buuren er særlig kendt fra hans store radioshow ‘A State of Trance’ som ugentligt bliver spillet på massevis af radioer verden over. Hans lyd er da også blevet en del mere blød med årene, og blevet mere EDM præget. Armin startede hans show med det sidste nye udgivelse Embrace som starter med den lækreste trompet. Dér ved man at der er fest og at det er Armin Van Buuren der står på scenen! De første 30-45 minutter af hans set var i den blødere ende, og for nogle Trance fans alt for blødt. Efter de første 45 minutter tog det ellers fart med musikken, og Armin kom op i det gear man kender ham for! Der kom da også en klassiker i form af ‘In and Out of Love’ dog i en remix. Til slut og som ekstra nummer spillede Armin hans nummer som han produceret til hans søn, what it feels like.

Alt i alt en godkendt koncert. Os her på PartyZone mener afgjort der skal mere Trance til Danmark! Vi giver den 4 ud af 5 stjerner, vi var ikke helt oppe i det røde felt, der manglede lige det sidste før man følte, at man fik knytnæve slaget i maven. Lysshowet var super fedt, de havde reklameret med det skulle være Danmarks vildeste, det dog set vildere til andre koncerter.

star1star1star1star1 star2